tisdagskväll


Dagen har gått för himla fort alltså!

Igår var det träning och den sista inohusträningen. Nästa vecka börjar vi på konstgräset och veckan eftr det börjar det fyra träningar i veckan varav två fotboll och två fys. Ska bli skönt att komma ut igen. Jag bara hoppas att mina benhinnor pallar nu när det är så roligt med fotboll!!

Imorgon smäller det! det är riktigt partaj! Ska bli en massa roligt... det blir en stor fest ute i enstaberga med en massa trevliga människor. På dagen ska vi eventuellt spela fotboll på tessin, dock inget riktigt bestämt ännu.,..:)

Nehepp ska snart åka iväg på träning. Styrka..:)
Hoppas jag inte får alltför mnycket träningsvärk imorgon : P

Gott nytt år allihopa!
Imorgon kommer en summering av 2008:).

PUSSSPUSSS

tisdag

och jag laddart till ny¨årsfesten! kommer bli GRYMT!!<3

Nu när det rä jullov för mgi har jag lär tmig att sova på mornarna..;:P Sover iaf till 8.30 och det är 3 timmar längre än vad jag brukar kunna göra:)


IDag ska jag och pierre till systemet:P och sen ska vi till min moster och hälsa på!!!

PUSSPUSS

Trevlig kväll

Lungan var här och vi tittade på adam och eva boxen faktiskt..haha jag ve tlite barnsligt men ville ha den! Tyckte så mycket om den serien när jag var mindre:D...

Och den ÄR faktiskt bra.,.. mobbad kanske?:P men okej!

Hade träning idag med! Gick väl sådär..men är grymt kul att spela! skönt att springa av sig lite. Ser fram emot cup nästa helg oavsett vilken jag får spela.. tycker massa om alla tuntjejer! ni är guld!<3 och alla är superduktiga!!!

Nu ska jag snart krypa till kojs : )


HOppas alla ni mår bra!

Sov gott älskade läsare

Leona lewis



 

Så himla bra!

bilder från julafton och juldagen<3


Började med julfrukost, mums!



Tittade ut och snön hade,kommit! vackert!



Älskling och jag<3



Morris sov hela förmiddagen:P



tomten kom hem till mami och papi<3
Jag fick massa fina saker och hade varit snäll i år igen : D.

Tack alla närvarande för en toppendag<3


JULDAGEN



Jag var lika glad att fira jul igen!<3



Lillkusinen var där:)

Och kvällen avslutades hos Jonsie där det blidde partaj!!!



Me and emmy min pärla!



Tack för en toppendag alla!
Jag älskar er<3

25/12 - 2008



Jag ska snart iväg till mamsen och papsen för att återigen fira jul:). MOster med familj kommer...

Ikväll blir det partaj! Vi får se vart vi går ut men utgång blir det absolut!!!!


Ses där ; )


god jul mina älskade vänner<3

God kväll!

Nu sitter jag hos mami och papi efter en mycket bra julafton. Jag har fått massa BRA och fina saker!
Dagen började hos Pierres mamma med lyxfrukost..mums..Sedan kom gäster och vi öppnade paket. Vi fick 1000 kronor på resia, salt och pepparkar(automatiskt) , choklad, eltandborstar och massa mer.
Sedan åt vi en riktig snabblunch dr vid 13.30 för sedan skulle vi hinna hem till Nyköping igen till min mami och papi, farfar och storasyster.

Vi kom hit 14.55 samtidigt som farfar! Vi kollade på kalle Anka och åt mat, IGEN! Proppmätta både jag och pierre! Sedan dukade vi av tillsammans och satte oss i vardagsrummet för ännu mera paket. Jag fick en hårfön, locktång, platttång, presentkort. Pierre fick kalsonger och en parfym. Tillsammans fick vi 1000 kronor på resia som går till resan i april/maj där då pappa fyller 50 år! Vi är nu uppe i 6500 kronor på resia. Resan går nog till sicilien eller malta där vi kan hyra en lägenhet av en vi känner! Det blir ganska billigt då:).

Nu ikväll har vi fikat, kollat på grease och de andra tittar nu på ett päron till farsa firar jul? Den är bra men jag har dock sett den tusen gånger:P

Snart åker mamma och jobbar och då ska jag, pappa, helena och pierre spela monopol:).
Imorgon ska vi fira jul med moster med familj! blir även utgång tror jag:P Några som är på?

nehepp nu ska jag fortsätta glo runt lite:)
Bilder på alla sakerr kommer eventuellt upp inom kort. :P


Puss och jag älskar er

18 december

Hej hej alla mina bloggläsare!

Jag är en usel bloggerska och jag skäms lite faktiskt med tanke på mitt läsarantal!
Helgen var skoj, hade lagfest! skönaste tjejerna ever. Är så skönt att vara i det här laget...
Det är skoj att spela fotboll och umgås utöver. <3
Det är cup i sporthallen i helgen, ska bli såå kul! Spelar ingen roll
hur det går för det är bara så himla roligt att spela fotboll med det här laget. :)

Helgen var det fest på lördagen och träning, i söndags blev det handboll!

Gick mina två sista dagar i skolan i måndags och tisdags...så nu börjar jag inte igen förrän den 8e januari! UNDERBART!

Arbetar på posten nu på eftermiddagar ca 3-4 timmar om dagen. MYCKET julkort nu!!!
Men det blir lite extra cash iaf:)

Nehepp nu ska jag in i duchen gott folk och snart bär det av till kära postis. postis for life : P.

PUSSSPUSSS vänner

Oj, oj, oj , oj!!!

Hej,

Kom precis hem och sätter mig vid datorn och kollar runt lite. Efter ca en halvtimme kollar jag in på HBK:s hemsida. VILKEN KALLABALIK! Jag förstår att alla undrar vad det är som händer och vad som är orsaken. Men jag tycker inte man kan skylla på spelarna, på de som gått. För många handlar det om klubbens målsättning för damlaget. Det började för många år sedan att damlaget inte satsar. Jag förstår de lite yngre spelarna att de verkligen vill det. Usch ibland känner man sig så elaks om lämnat klubben, men vad skulle jag göra då? Hade tärnat med tun i ca 2 månader och det kändes toppenbra. Och nu är fotboll mer roligt än någonsin. Alla Tunbrudar är supermysiga och trevliga. LAGFEST på lördag : )!

Jag tycker inte om att det ska vara så mycket prat om alla som lämnat och dittan och datta...tycker att gjort är gjort! jag tror faktiskt inte att någon ångrar att de bytte klubb. tror de flesta är gladare än någonsin nu faktiskt och verkligen tycker att fotbollen är rolig igen.


nu ska jag kolla tv, sen blir det sängen och läsa lite kasnke...väntar på min babe<3


Puss från TUN-tjejen ; )

sjukling :´ (

HEJ!

I helgen har jag fått tampas med en riktig förkylning. Har tydligen snarkat värre än värst under helgen :P. Inatt tror jag att jag hade feber så idag är jag hemma från förskolan. Får ta en lugn dag hemma istället. För denna vecka blir det fullt upp!

Gud vad jag längtar tills det är träning och nu vet jag iaf några till som blir tunare på riktigt snart:) SKOJ GIRLIES<3!

Nehepp..idag tänkte jag skriva på min portfolio så att det blir färdigt innan jul!

Pussss

Tävling!

vinn 1000kr


         Jag är med och tävlar om 1000kr i kontanter hos
En Andra Chans.
        Tävlingen avslutas den 16 december kl 23.59.
Var med du oxå, extra julkklappspengar.
Lycka till

fredagsmys<3


HÄR VAR DET JULFINT!!!!!!




Stjärna i fönstret


ljusstake med ljus i på bordet..


Detta var som sagt endast en del av julpyntet:) Granen är inte uppsatt än men idag har vi iaf bakat pepperkakor:)
Imorgon ska det bakas lussekatter och knäck tror jag! : )

Många skriver och tycker om att alla har svikit Harg och så. Jag tycker inte jag har svikit Harg. Så som det såg ut så hade 7 spelare fårn A-laget redan bestämt sig för en annan klubb och därmed var det inte många kvar. Jag visste även att fölrutom mig att 4 stycken provtränat med ett annat lag. Det känns jättekonstigt med ny klubb men jag är fortfarande glad att jag bytte. Kommer bli skoj, däremot kommer jag sakna alla tjejer i harg men jag behövde detta. Det blir nog inte heller ett lag i div 3 av spelarna som är kvar om det blir som tränaren sade till mig. Antagligen ett divison 5 lag coh då vill jag hellre spela div 4 än 5. Dessutom är de mer jämna i TUN och alla får verkligen kämpa för att få en plats! Jag trivs mycket bra och det kommer jag nog att fortsätta att göra. Kommer sakna tjejerna i HBK men vet ju att iaf två till ska srkiva på nästa vecka..:) .<3

Idag var jag på praktiken i 4 timmar bara, min vägledare var sjuk så fick ta hand om hennes ansvarsuppgifter..DET var skoj det! Bakade pepparkakor med barnen som var där! och sjöng julsånger och dansade till julmusik! Efter förskolan hämtade jag upp S, hennes mamma hämtade henne för en timme sedan. hon är så mysig just nu:)

Ikväll blir det lugnt med tanke på att både jag och Pierre är lite halvkrassliga! Blir en lugn och tidig kväll framför tv:n med IDOLmys<3 HEJA ALICE OCH KEVIN!!!!

Nu ska jag fortsätta att mysa med min babe framför tv:n..


PUSS

Hej då älskade HBK!<3

Jahapp vad ska jags äga, är numera spelare i IK TUN. Det var svårt att prata med nya tränaren om det! men det känns väldigt bra och roligt! Jag tror att jag behövde ett byte för att tycka fotboll vr rolgit igen! motivationen är tillbaka!
Harg kommer alltid vara i mitt hjärta, klubben jag spelat i i snart 16 år.helt sjukt ju! Men känner att jag behöver en ny utmaning och nu när många bra spelare har lämnat klubben blir det inte mycket till konkurrens och det behöver jag!
Riktigt tråkigt att det blviit såhär för HBK och det var ett väldigt svårt beslut men jag är nöjd med det!
Tycker däremot att den nya tränaren var SKITbra!  JAJA, genetligen krävs det ingen förklaring på det här utan det är något jag har valt helt själv för att jag vill det! <3. Det ska bli skoj!

Värre var att jag giår trillade och slog mig lite illa speciellt nacken och ryggen. _Idag kan jag inte vrida nacken utan att det känns som den ska gå av :P . haha vilken klenis jag är! Men men ska försöka få gå hem tidigare idag iaf. kan ju inte röra mig typ!

Nemen nu ska jag ät alite frukost....fil och havrefras:)

Puss från en numera IKTUN brutta!<3



None


tisdag!

Igår på träningen var det inge roligt alls! Övningarna som tränarn hade var iofs grymt roliga men i övrigt var de tinget bra. Tycker verkligen om den nya tränaren, men det funkar inte! Tyvärr men inte mitt fel detta<3
Kommer sakna (alla) tjejer<3 Ni vet vilka ni är!

Nehepp nu är pierre på träning, jag ska väl försöka att plugga lite portfolio kanske. men känns som att jag vill ha lov nu!!

Postens chef ringde mig idag..så jag har lite jobb där innan jul:) Ska bli skoj!!!!

Nu ska jag kila!

Träffade denna pingla idag som lämnar Sverige på söndag:( kommer sakna dig!





RSS 2.0