godkväll

Efter en lång dag på jobbet sitter jag och pierre nu och tittar på gossip girl:) . Eller pierre tittar inte direkt men han sitter här med mig iaf!

Ushc vilken beslutsångest jag har nu...hur ska jag göra,...? har 1,5 vecka på mig nu...så vi får se hur det blir? :S


Ska fortsätta kolla på tv nu....imorgon praktik!
<3


Jag älskar mina vänner, fmailj och min älskade Pierre<3

godmorgon...

Har jobbat nu fredag och lördag och börjar jobbet om en halvtimme :): Det känns okej och jag är faktiskt pigg idag! Älskling gick upp tidigt och åkte och spelade DM i Futsal, HEJA HBK(herrlaget).

Jobbar hela dagen coh när jag kommer hem idag blir det plugg inför min praktik. skriva målsättningar och planera uppgifter jag ska göra med barnen. Ska antagligen ha massage och eventuellt rörelse.

JAg är fortfarande helt tom...vet inte hur jag ska göra.. tycler synd om de nya tränarna och synd om föreningen. det lär inte bli något lag kvar...fast man vet ju aldrig... ajja tycker det suger rätt hårt!


Nehepp nu ska jag sminka mig och sen bikar jag till jobbet....

Pusss

Livet är inte lätt just nu...

I början på veckan fick jag reda på något väldigt hemskt. Mina barndomsvänners syster har blivit sjuk. Jag kan inte tänka mig hur det känns för familjen men jag själv tycker situationen är skitjobbig. Jag blir bara så ledsen coh undrar Varför hon? varför händer detta? Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag hoppas att allt blir bra igen<3

Igår fick jag reda på en nyhet som gör mig alldeles tom. JAg vet inte varför. Kunde inte sova igår för att jag låg och grubblade. Förstår bara inte. Helt sjutk. Trodde aldrig det skulle hända. LAget som aldrig tappar taget hette det när jag var liten, det är numera fel. JAg vet inte alls hur jag ska göra. Vet ingenting egentligen.

TOMHET är något jag känner just nu.

Ska idag åka till förskolan och träffa alla barnen. Jag hoppas att det gör mig lite gladare och piggare. Träffar även alla på gruppbostaden vilket jag kommer göra hela helgen!

Jag hoppas tomhetskänslan släpps så att jag får tillbaka min energi.



Trodde aldrig att det här skulle hända.....jag är ledsen...

Hej

Känns som att jag aldrig har tid för att blogga riktigt:P Har en hel del i skolan just nu och känner noll motivation!
Men det ska som nämnts tidigare bli så skönt att bli klar sen:) Det garanterar jobb!

Helgen som var, den var lugn. (aif för vissa:P). I fredags var jag hemma hos Melinda och kolla idol. Andra var lite mer party än vad jag var:P

Lördagen bestod av jobb och norpan med Melinda! Köpte två par skor! :)

I söndags var det DM och det var så himla roligt att spela. Älska fotobll<3 Vi kom inte till semifinal men grymt kul var det!
HEJA, HEJA!<3
Imorse när jag vaknade blev jag först lite deprimerad..att åka till skolan när vägarna inte var plogade. Men det gick vint förutom att vi höll på att krocka en gång : P LIIIITE halt var det!

Kom hem för en stund sen och jag är skittrött...kund einte somna om s har varit vaken sedan 04 imorse. :P
Nu ska jag packa upp matvaror och sedan bär de tinprincip av för träning:)

PUSSS mina vänner

dumma dumma mig...

som alltid ser ner på mig själv och tar åt mig åt saker som inte handlar om mig!

Men det ska det lbi ändring på och det har det blivit redan idag! : )



nu ska vi plugga till kl 17..i Norpan!



PUSSS

ny dag nya möjligheter

kunde inte sova längre än till nu....men har ju sovit hela natten vilke tinte händer så ofta...:) ska åka till norpan om en timme ungefär! Blir mycket plugg där idag! Igår var jag iaf duktig och skrev en sida till portfolion:) HJälpte även Lisa med att skriva 2 sidor! Så det var skönt!

Jag går antagligen till 17 idag i Norpan. Usch vad sent jag kommer hem då!

Ikväll blir det mys med älsklingen<3





Pusss mina vänner


shopping!

Köpte en jättefin klänning och ett par byxor fårn vero moda! Kanonfint! Lisa shoppade också massor!
Du är bra du gumman<3 You and me<3

Nehepp sk ajag vara duktig och plugga lite till kanske? JA, jag tror faktiskt det. Har fått massa bra musik att ha i bilen till på söndag! :)

Nu myskväll med lite plugg, en bra bok och lite TV!


lunchtid

Jahapp då har jag läst ut en bok nu och skrivit om den! SKÖNT!!

Nu ska jag laga mat..blir ost och skinksås med pasta..gott!

Sen blir det in i duschen och göra mig i ordning...sen kommer thullan!<3






PUSSSS


Jag är jag

åh tack

Tilla det är skitsnyggt och precis som jag ville ha det : ) Jättefint hittintills!

Vad tycker ni mina läsare?


PUSSS främst till Tilla- du är en pingla!

Joo...

Nu har jag pluggat färdigt för idag : ) Har skrivit referat på ca 1 sida och även läst en text på ca 70 sidor och skrivit om den  :)




NJUUUUUT!<3

Älskar mina vänner

Längesen

Hej mina läsare och vänner!

Om ni undrar varför jag inte skrivit på ett tag så är det för att jag inte känt att jag haft tid riktigt. Jag väntar dessutom på att få hjälp med en ny bloggdesign?!?!... Magen mår bättre nu iaf men sopm sagt det kommer i omgångar..

Helgen som var var riktigt skoj. I fredags var det handboll med älskling<3 m.fl. Tyvärr förlorade dem :( MEn alltid lika roligt att titta:). På lördagen skulle jag, cmailla och mellus åka till norpan och shoppa men tjejerna hade varit ute på fredagskvällen så blidde inte så. Men på kvällen var det fest och det var GALET! efter ett tag dök även maggilito upp :)
Utgång blev det på biorgers of course och som vanligt kom inte Pierre in. Så ajg coh älskling gick hem vid 01.30 ungefär. Kände att jag itne ville låta han vänta i regnet:P

Söndagen bestod av lugn men sedan en jobbigt träning! Tyvärr mina vänner har mina benhinnor börjat göra ont igen. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Ska jag ens fortsätta spela fotboll? Jag menar inomhus är det roligaste jag vet och det kan jag inte spela! Är det kört föralltid nu när det återkommit en gång till? USch och Dm om 1,5 vecka. Får jag vara med är det nog det sista jag gör inomhus. Tyvärr:( Resterande får bestå av styrketräning, spinning och simning. Tråkigt att missa oxelösundscupen och gästabudsbollen men funkar det inte så gör det inte det:(

Igår åkte världens finaste Walle till Skåne. Han är ju fortfarande min finaste puppy. Sorgligt var det men jag torr han kommer få det toppen där:) Nu är det bara lilla Vilda kvar!

Igår fikade jag med älsklingsTussen<3, Alltid lika mysigt med dig gumman : ) . Så lätt att prata med! <3
Hoppas det gick bra på träningen sen : )

Nehepp Idag ska jag äntligen klippa mig:P och ska antagligen färga håret också(fast själv hemma) MEn ska lbli skönt att klippa bort lite hår:P Vet inte hur jag ska klippa mig riktigt än, vill klippa luggen lite, ha kvar det långa men samtidigt ha en fin frisyr:) Ska väl inprincip säga gör vad du vill men jag vill behålla ganska mycket på längden och ha snelugg.

Jag skulle vilja träna med tun idag men tror inte mina benhinnor klarar av det tyvärr:( kanske att jag går dit och joggar lite och spelar sen. har inte bestämt mig riktig ännu.

Köpte två böcker igår...som blondinbella tipsade om. (dock hade jag kollat på den ena av dem förra veckan redan).

Flyga drake och tusenstrålande solar skrivna av khaled hosseini.. Har börjat läst den första som verkar riktigt bra!

Nehepp nu kolla vidare på montel william show samtidigt som jag ska skriva ett referat.

PUSSS PÅ ER




ajajaj

skulle jobbat natt inatt men idag vid 19 kräktes jag och fick sådär ont i magen som jag brukar..Jag somnade från då till nu och känner fortfarande av det magonta men det känns lite bättre efter alvedon. Tror jag haft lite feber nu nr jag sovit.


Sov gott folket

Burrr

För ca en timme sedan då jag vaknade var det -3 grader ute. BURR är det enda ordet : P
Men solen kommer ju fram iaf så det blir skönt! Kollar på Dr Phil som jag normalt sätt brukar älska. Idag handlar det dock om medium och spöken vilket jag tycker inte är lika bra!

Igår var vi och grattade pierres moster:) Var massa trevligt folk och vovven Zorro är supersöt:). Därefter åkte vi till sporthallen och kolla när IFK vann övwer Tyresö! BRA JOBBAT. Dock ingen supermatch! Men alltid lika roligt att titta<3

Idag ska jag först möta upp Tussen och Thullan på stan för fika och lite så..Myyyys<3 Massa saker tt prata om tjejer!
Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. JAg börjar jobb 19.50 och jobbar till 07.50 imorgon. Ska försöka plugga lite.. kul på en lördagkväll? no, men i need to!

Nehepp nu ska jag väl försöka fixa lite frukost!


Pusss mina vänner


RSS 2.0