-8 kilo

Och jag närmar mig målet mer och mer ;)

Veckans träning

Mån: fotbollsträning 1 h och 15 min

Tis: Funwalk 30 min, Spinning 30 min och styrka 30 min på gymmet

Ons: Gruppträning 30 min med Easylife, Box 45 min

Tors: Funwalk och styrka 30min/pass + fotbollsträning 1 h och 15 min

Fredag: Promenad + vila

Lördag: Löpning på löpband!

Söndag: innebandymatch

Hur ser er veckas träning ut? :)

Morgonpromenix!

Japp nu är det dags för en lååång morgonpromenad till jobbet. Gäller att klä sig ordentligt så man inte fryser:)

Ha en härlig dag :)



Trött älskling!

Hej,

Idag har dagen gått i raketfart! Jag var och trnade på förmiddagen och sen har jag mest varit hemma. Snart ska jag och älsklingen (om jag kan väcka honom) gå till mami och papi för lite kortspel och solsidan! :)

Vi ska även ta en promenad dit! Imorgon bitti ska jag försöka gå till jobbet! Svårt att beräkna tiden bara. Men ska försöka göra det imorgon iaf! för det är ju riktigt härligt med promenader alltså! Och kan man då börja och ibland sluta dagen på jobbet med en promenad så är ju det kanonbra! :)

Nu ska jag titta färdigt på vår älskade Zlatte och sen ska jag väcka min kära fästman i soffan!

Förövrigt ska jag om jag får ledigt från jobbet åka till Turkiet i Maj :) Med EWA! :)


Pusss på er!


Angående Easylife!

Hej!

Jag har fått lite frågor kring hur det går för mig med Easylife! Det gr bra får jag väl ändå säga! Går ju foertfarande ner i vikt även om det går långsammare än jag hade hoppats på! På onsdag har det gått 5 veckor sedan jag började och jag har gått ner mer ön 1 kg/vecka. Vet inte exakt eftersom jag var sjuk i onsdags! Så på onsdag får jag se hur mycket jag har gått ner på 2 veckor! Jag tror däremot att jag inte kommer börja äta mat då heller utan att jag kör på et ttag till för att jag vill ha gått ner mer innan jag börjar äta!

Har fortfarande svårt att äta sopporna och det medför att jag ibland äter annan soppa vilket inte är så himla bra! Men något måste jag ju få i mig! Men därför ska jag fortsätta lite till! För min egen skull och för att JAG har valt att biland äta annan soppa för att få i mig några kcal! (kilokalorier).

Ska snart till CMS och träna lite. Idag blir det Funwalk och gymcirkel! Eftr det ska jag handla lite hygienprylar som behövs och sen lite frukt och grönt till älskling!

Nu ska jag kila! Hoppas detta gav lite svar på era frågor :)

Lets Dance

Hej,


Jag och älskling har en riktig myskväll med kramar och pussar i soffan! Himla mysigt!
Vi tittar på lets dance och bara tar hand om varandra. När det är träningar och jobb blir det inte lika mycket tid till sånt så såna här kvällar uppskattas :)


Nu ska jag fortsätta kolla Lets dance:)

jag lever!

Hejhej!

Ville bara titta in och säga att jag lever.Datorn har varit trasig så skriver nu från min nya dator!
Den är superbra!


Här kommer den första bilden jag tog med min cam! Vad tycks?:)


RIP

Rest In Peace!
Världen är alltför grym ibland!
Vila i fred älskade C.
Varför försvinner människor? =´(

- 5 KG!

Hej,
Japp nu är det minus fem kilo. SKÖÖNT att det fortfarande går neråt! så man inte går upp!
Men trodde faktiskt att jag skulle gått ner mer än 1,3 men nästan alla i gruppen låg ungefär där!
Så knske är så andra veckan! Är bara glad att jag fortfarande går ner iaf :).
Ikväll har jag sovit 1,5 timme och sen har jag suttit vid datorn. skulle tränat men har ont i magen och är väldigt lös så jag hoppar det ifall det skulle vara ngt:/.
Nehe dags att vara lite social! Men vi hörs en annan dag! uppdaterar säkert imorgon då jag ska få Lina och Alice (hundarna) på besök;).
PUSS!

Tisdag!

Rolig rubriksättning jag har:P eller inte!
Idag har jag först jobbat 6.30-14 och sen gick jag hem och vilade lite. Man bli så trött efter dagarna på förskolan men oj så roligt man har det:). Imorgon blir det en lång dag 7.30-16.45.. oj oj oj! Torsdag blir det 7.30-16 och på fredag 9-17.30. Många sena dagar! Men nästa vecka kan ju bara bli bättre :).
Nu om en timme ska jag snart bege mig mot gymmet! Känner att jag verkligen behöver köra skiten ur mig rent ut sagt! ÄR nervös inför vägningen imorgon då jag inte har ätit regelbundet och så mycket. Detta kan göra att kroppen säger STOPP och sätter spärrar. JAg hoppas bara att jag gått ner 2 kg iaf:/ Måste bli bättre på att äta dryckerna!
Nehe nu ska jag kolla tv en stund till och sen ska jag bege mig mot cms:).
Hoppas det är bra med er alla!

Promenix!

Precis hemkommen från en PW på 50 min! Heja nu! Vill gå ner meeeer!<3

Söndag!

Hej bloggen!
Vilket underbart väder vi har fått! :). Ska strax bege mig till gymmet och köra funwalk och gymcirkel! GRYMT KUL!
Efter det hem för en dusch och sen en hel del plugg, färga håret och gå ut på en promenix ska med hinnas med!
Hoppas på att jag kan skicka in slutgiltiga uppsatsen imorgon för det vore ett stressmoment mindre!
Nehe dags att ta tag i dagen och fortsätta vara pepp på mitt "nya" jag! Igår var ingen bra dag! MEn jag är grymt taggad för idag och har massor med energi i kroppen! :)
Kanske kan ta lite bilder sen när jag och älskling är ute och går sen!

DAG 10

Hej bloggen!
Den här dagen har varit superjobbig! har inte alls känt såhär som jag gör idag. Jag har ont i magen och är väldigt trött. OCH SUPERHUNGRIG! Aldrig fått denna hungerkänslan förut! Konstigt! Ni får tycka att jag gnäller men det är min blogg och behöver verkligen skriva av mig detta!
Idag har jag först varit hos Pierres mormor och spelat lite kort. JAg och P tog en promenad till Oppeby imorse! SKÖÖÖNT! Efter det åkte jag hem och käkade och sen vidare på fotbollsmatch. Bubben spelade! Superduktig!
När matchen var slut busade jag lite med Fia och Tovis i massa butiker! När jag kom hem deckade jag och Bubben i sängen framför en film och vaknade för sisådär 45 minuter sen. Vi somnade båda två men jag sov nästan 2 timmar!
Snacka om noll energi! Känner mig som världens tråkigaste flickvän men så får det bli nu ett tag! Hoppas dessa 3,5 vecka går superfort nu! Vill kunna äta maaat! Framförallt TUGGA!
Ikväll blir det lördagsmys framför tvn med älsklingen! Ska bli mys! :)
Hoppas ni alla haft en toppendag!

Ute och gick imorse! :)

20110205714 (MMS)

Ute och gick imorse! :)


DAG 8

Hej alla!
Idag ska jag strax bege mig till mitt underbara jobb och arbeta mellan 10-16, väldigt kort men skönt pass!
Ikväll ska jag gå på bio. svinalängorna eller vad den nu heter. Sett den? Det kommer bli konstigt att inte äta popcorn eller godis på bion men det kommer definitivt bli en erfarenhet jag tar med mig:).
Vill bara säga att jag är tacksam för det stöd jag får av vissa nära och kära! Min familj och Pierre skulle jag inte klarat mig utan och är oerhört tacksam! Ni är bara bäst och jag älskar er mest av allt<3.


Nehe dags att göra sig i ordning nu.. Dags att bestämma kläder och sminka sig lite.
Ta hand om er!

DAG 7

Hej alla fina läsare! (som bara ökar och ökar)

Idag har jag jobbat och det gick bra, älskar mitt jobb! Nya lärdomar och glädje varje dag! Sååå nöjd!
Efter jobbet skulle jag hem och vila men kunde inte somna så hamnade en stund framför tv:n. Älsklingen somnade som vanligt och vaknade inte ens efter att hans mobillarm ringde för tredje gången:P TRÖTT? HAHA!
Idag ska jag träna fotboll med gröna som jag inte har gjort sedan förra veckan. Den här perioden är tuff och jag har inte lika mycket energi och kraft som jag brukar. Detta kan leda till att jag inte är så glad och social som jag faktiskt brukar vara och då tränar jag hellre själv! Ni behöver inte fråga om jag är sur. JAg går igenom en hel del just nu! Tycker ni jag gör rätt? :).
Snart är det helg och jag har massa saker jag ska göra:). Ska göra färdigt uppsatsen, boka tid till att fixa naglarna, boka tid till frissan, träffa Lina, gå på bio med Pierre och TRÄNATRÄNATRÄNA! :).
Nehe snart kommer älskade Tovis = brunare än brunast och hämtar mig. Tove har varit i thailand i 2 veckor!
Ha en fortsatt trevlig kväll!



Vägning NR 1!

Hej,
Har precis kommit hem från CMS, har kört funwalk och box! Funwalken var "bara" 30 min och boxen "bara" 45!
Sååå Skönt!
MEn till det viktigaste, på 6 dagar med kostersättning hade vår grupp gått ner tillsammans 46,5 kilo! Vi är 12 eller 14 stycken kommer inte riktigt ihåg. JAg hade själv gått ner 3,2 kilo på 6 dagar! Känns riktigt BRA! Hoppas ni fortsätter att peppa mig och komma med kommentarer här i bloggen! Skulle bli SUPERLYCKLIG! :)
Nu ska jag snart duscha och sen ska jag krypa ner i sängen! Imorgon väntas jobb 7.30-16 och CMS mellan 18-19 :)
Då blir det funwalk och styrkepass :) KUUUUL!
Nu kör vi, är ni med mig ?:)

DAG 6

Nu är det alltså dag 6 på den här resan! Jag hoppas att vikten fortsätter rakt neråt! Jag ska ju väga mig på CMS imorgon och då får jag se om det har hänt ngt med kroppen, både vikt och fett och vattenmassa. KUL!
Det enda jobbiga med det här är att jag inte hittar tid till att äta mina soppor! Idag har jag ätit 3,5 vilket är typ 400 kalorier och vi ska egentligen äta 500 per dag. Igår åt jag bara 300 för att jag blir så mätt! Konstigt! Men ska verkligen försöka.
Igår körde jag som jag skrivit innan funwalk och funktionell träning på CMS, riktigt kul! Idag har jag tagit en powerwalk och imorgon blir det funwalk och box. :) Kul!! Känns riktigt bra. Men jag orkar mindre nu än vad jag brukar men det beror ju på att jag inte har lika mycket energi kvar i kroppen!
Nu ska jag ner i tvättstugan! Kul att läsarna blir allt fler :)
STOR KRAM PÅ ER

RSS 2.0