Therese

Godmorgon.

Ska snart bli upphämtad av Mellus, vi ska ner på stan coh glo lite..Myyyyys<3

Pratat både med Lisa och Tussen idag och vi ska se imorgon..:) MAssa mys det där! TÄnker på er båda mina flickor. Jag finns alltid här för er<3 LOVEU

Nehepp gott folk Mellus är på g här...

Tråkigt inlägg? mjooo kanske det men hinner inte uppdatera mer idga torr jag.
Kanske ikväll om hur dagen har varit..


Hörs och ses. Ha en trevlig dag




no i wont give up, no i wont break down. sooner than later life will turn around
And i will be strong even if all goes wrong..... LALALALAALALA
Someone is watching over me <3

Godmorgon

Burr idag är det mycket frost ute. Och jag som ska åka till Norrköping nu på e.m..Hoppas det inte blir halt på vägarna för jag ahr inga vinterdäck på. Det ska dessutom bli snö ikväll sa de på vädret imorse.

Igår tittade jag på en film som heter Raice your voice. Tyckte faktiskt om den!

Igår var jag och Pierre ut eoch gick i 1,5 timme..SKÖNT! Skulle önska att det var fler träningar i veckan..Skulle jag behöva!

Här har ni en musicvideo på filmen Raice your voice


I found myself today.....


Tired aaaa...<3

Blev inget inlägg från jobbet igår. Orkade inte och var alldeles för trött för att sätta mig vid datorn när det äntligen var dags att få sova...ZZZzzz : )  Blev faktiskt lite övveraskad att jag kunde sova så pass bra ändå. Bruka rnämligen ha jättesvårt att sova där:) MEn sov också 2 timmar när jag kom hem.

IMORSE FICK JAG SKRAPA BILEN. och dessutom var det glashalt på parkeringen på jobbet. Höll på att drutta omkull.. haha då hade tanterna nog skrattat åt mig : ). Det sotd nämligen tanter bredvid och skrapade deras bil : P

Var inne på olika "stora" bloggar idag. Kollade bland annat på Stina-Lees (tror jag? : P) och där hittade jag ett störtskönt klipp från Youtube. Har sett det förut men det var ett bra tag sen så tänkte att jag lägger in det här med : )

Ska hämta min lilla sötnos idag på Förskolan och träffa mina gamla barn. Myyyys : )

Sen annars ikväll blir det lugnt,. Ska vila fram tills 14. och sen är det inprincip dags att börja gå.

Tack för fikat igår sötnos<3 Finns alltid här. Det får vi göra om min lilla Tussa : ) . ILIKEYOU<3

Jaja snart våra bästa år. Många tycker det är rävldens sämsta serie men det tycker jag också, kan inte bara sluta titta : P HAHAHA Camilla brukar alltid driva med mig om det ; P

HÄr kommer youtube klippet som jag hittat på hennes blogg : P NJUUUUT!




Ha en bra eftermiddag mina vänner


PUSSS<3

jahapp..:)

Idag när jag vaknade mådde jag inget vidare. Jag hade ont i magen(läs som vanligt) och sedan hade jag fruktansvärt ont i huvudet. Men då tog jag en alvedon och ställde mig och diskade. Sen poff så var allt borta:)

Just nu gör jag inte så mycket. Tar det lite lugnt för sen ska jag gå ner på stan och träffa Tussen : ). Vi ska ta en fika och snacka lite. Tycker massa om henne även fast hon ej längre är en hargare ; P .

Skitkul träning igår! Nya tränaren var där. Verkade TOKbra. Kom igen nu tjejer nu kör vi:). Hoppas bara att han bildar sin egen uppfattning och skiter i det som jag hörde sades igår från "de gamla" ledarna igår.  :) Det var många s.k "A-lagsspelare" som han trodde körde i B-laget och tvärtom. Så det ska bli spännande vad han tycker! : )

Måste även berömma min älskade fästman. igår åkte jag hem från skolan vid 17, var hemma vid 17.50 och åkte igen 17.05. När jag kom hem från träningen 20.30 så var maten och tvätten klar:) Han är bäst min älskling<3 ILOVEYOU

Nehepp gott folk ska jag dammsuga igen kanske? : P . Vet inte riktigt. kanske gör det imorgon istället!

Ska jobba natt idag...har ju hört att jag inte får blogga på jobbet : P ...haha men vi får se om jag inte kan sova kanske jag slänger in ett inlägg under kvällen!

Ha en toppen dag!

Bilder från i Lördags

Här kommer lite bilder



Jag



Kg och Camilla




Födelsedagsbarnet och LillSiS<3

Tack tjejer för en Toppenkväll!

Måste även visa våra nya köksmöbler som blev himla fint



Vad tycks?


Lördagskvällen

Festen hos Melinda var grymt roligt:). Camilla hämtade upp mig vid halv sju. Sedan bar det av till festen. God mat, trevligt sällskap, lite ledsamma saker men det blir det alltid på fester. Men verkligen jättekul var det! Lillsis är ju bara LIIIITE efter ibland ; P Hiihi..Jag och Thullan mot Prilli och KG på singstar. Sorry tjejer men me and Thullan var det bättre laget : )

På birgers var det skoj. jag älskar schlager golvet. Det är det bästa<3 Dansade och svinade i ca 2 timmar. Pierre och jag gick hem vid halv två(halv tre) eller jag gick inte jag testade på hur det var att cykla :P . Det gör jag nog aldrig om med tanke på allt som hände:P hihi..

Nu en ny vecka. Jobbar tre dagar denna vecka och går i skolan två. Så det blir full rullle : ).

Ni är så starka L & K<3 love you girls!

En låt som jag inte hört så mycket men som var en plåga på festen. Jag älskar den så jag ser den inte direkt som någon plåga.  Hi hi!
 


SJung med till låten. DET gjorde vi:)

Solen skiner, himlen är blå<3

Hej mina läsare!

Gårdagen började inte bra mellan mig och Pierre men det löste vi innan vi åkte:P Vi handlade för säkert 5000 på Ikea. Handlade bland annat ett nytt köksbord och fyra stolar till : ). Vi åt Ikeas köttbullar också! Jag har aldrig suttit så trångt som jag fick göra igår. Vi hade lastat FÖR fullt kom vi på sen. Jag hade inget nackstöd på min sida efterosm där låg bordet i kartong. Så det var det jag hade att luta huvudet på. I en rondell på väg från Ikea kom det en jävla volvo och åkte i skithög fart. Pierre blev tvungen att tvärbromsa så jag fick det där jävla bordet i nacken. AJAJAJAJAJ. JAg kunde inte flytt mig för i knät hade jag en kartong med en STOR lampa så jag satt fast tills vi kunde stanna bilen;:P haha liite komiskt var det!

Jaja när vi väl kom hem fick vi hjälp av Pierres brorsa med att sätta ihop stolarna. MEN nu kommer det stora MEN när vi öppnar bordets kartong så är det ett svart bord. haha. Vi skulle ju ha ett med ekfaner. så nu inprincip är pierre på väg att åka tillbaka till IKEA och byta : P . Klantigt. Och faktiskt så var det han som hämtade bordet medan jag hämtade stolarna ; P. Så not my fault!

Igår kväll var vi hemma hos Emil och Johanna. Jättefin lägenhet. Älskade deras kök! Mycket trevligt:) FASEN att LOULOU åkte ur. kan inte den där Sepideh åka ur snart. Nära att Nyköpingsidolen åkte ur med : ( Röstaröstarösta...

Idag är det mycket på G. Ska först möta upp min bigsister på stan. Vi ska köpa present till Farfar som vi ska till idag!
JAg ska dessutom handla lite alkohol inför kvällen ; ).  Vi ska till farfar kl 14.

Ikväll är det fest a la Melinda:) Congrats honeybunny<3 Det ska bli massa kul : ).


Ha en toppen dag mina vänner och läsare



godmorgon

Idag bär det av till IKEA:). Ska bara in i duschen och sen sticker vi. JAg och min babe!

Nu ska jag in i duschen som sagt:).

Imorogn bär det först av till älskade Farfar som fyller år. Sedan är det dags för FEST hos Mellus<3

Ikväll blir det Idoltittande med Emil och Johanna:)


Hörs kanske senare vänner

Återigen en GRYM låt som jag lyssnar på massor..:P


Hej hej

Hej mina läsare!

Jag träffade Jonsie på hellmans. vi pratade om massa olika saker men missade dock plugget : P . Men det gör ingentin utan jag fixar det där hemma sen:).

Idag ska jag och pierre iväg och käka på restaurang. Ska bli mysigt:)
Han kommer förövrigt snart hem! He is my BIG love<3

Blev inget solande idag heller. Hade återigen inte tid för det : P. Men så kan det gå:).
Efter att jag coh Pierre ätit middag har han möte med fotbollslaget så då väntar massa plugg.

På fredag åker vi först till Stockholm...<3 Pierre är ledig! På kvällen blir det Idolmys tillsammans med Johanna och Emil!

Nu kanske jag ska börja skriva ovh göra lite plugg gott folk


underbara soliga morgon!

Idag är det ingen vanlig dag för idag har jag och Pierre varit tillsammans i 2, 5 år:) Det ni! Det har varit dem bästa åren i hela mitt liv. Jag är världens lycklgaste som får vara din och att finnas i ditt liv är det som gör mitt liv värt att leva. Jag älskar dig så mycket att det inte kan beskrivas i ord. <3 Tänk vad tiden går fort när man har roligt : ).

GÅrdagen var toppen. Jag och MElinda gick på stan coh avslutade med en fika. mums! Vi åkte även runt för att Melinda skulle hitta Buzz vilket hon gjorde till slut:) På lördag är det fest hos Melinda. Ska bli himla kul! Men vet fortfarande inte vad jag ska köpa till henne : P. Får ta det i Sthlm på fredag när jag och babe ska till IKEA : ).

Idag ska jag träffa Jonsie för en fika och lite plugg. Vi ska läsa alla portfolios. JAg måste verkligen göra ett bra seminairum imorgon känner jag så ikväll går all kraft åt att hitta saker jag ska säga och fråga om. 

Nu är det repris på en top-model säsong.  Sens ka jag in i duschen och sne staden. Hann inte med att sola imorgon. Blev lite sent så jag ska nog försöka hinna det idag:) Det skulle vara skönt faktiskt! ska även prova mitt nya smink som inhyandlades igår ; ).

Nehepp ha en toppen dag i solskenet gott folk<3

JAg ska...

ner på stan nu och träffa Melinda!

Sen sola, sen kolla på min älsklings träning en stund:)


Pusspusss

Bästaste




Grym låt! Den går varm på min dator! GRYM!

Duktig? absolut:)


Jag ÄR Miss duktig idag!
Ja nu undrar ni läsare varför jag är duktig..jo det ska jag tala om. Igår rensade jag garderoben och idag har jag dammat, dammsugit, torkat golven i hela lägenheten:) Det ni;)

Igår var det träning! Det var skoj men kändes jä'ttekonstigt att komma igång igen. Men roligt var det : ).
Mycket folk så man fick inte så mycket speltid. Men superkul iaf:D

Idag, USCH vilket väder!  Idag är det faktiskt en riktig städdag! Men jag blir inte så sugen på att gå ut men ska nog pallra mig till solariumet iaf. NÖDVÄNDIGT är det. Ikväll sen blir det lugnt med lite plugg och några koppar te framför tvn. Pierre är på träning och då tar jag tillfället i akt att plugga lite medans man har tid. KAnske går dit och tittar på stjärnan<3

På fredag är det bestämt att jag och min babe åker till IKEA! I LOVE IT! Hoppas på att hitta mycket fint där! Vi behöver bland annat lampor till vardagsrummet, hallen och köket. Dessutom funderar jag på om vi ska köpa ännu en byra till sovrummet. Skulle vara skönt med lite mer garderobsmöjligheter ; ) . Pierre klarar sig men jag då? : P

Nehepp gott folk...Nu ska jag slappa en stund medan golvet torkar sedan ska jag nog glo på tv. : )

Vi hörs,

Till en vän: Jag hoppas att det löser sig. Att du hittar tillbaka. Ni passar bra ihop! Ge inte upp nu gumman<3

Nu är Hösten här

helgen...

I hlegen har det varit full rulle som man brukar säga. I fredagskväll var jag på min första Onyx match någonsin. Det var grymt kul! Dem vann men jag missade de två sista målen : (. Sedan bar det av till jobbet : ). Jobbade natt! Allt var lugnt och jag slutade 08 på lördagen.

På lördagsmorgonen åkte vi till Pierres mamma till Linköping. Honb or jättefint tillsammans med Pii. Vi fick inprincip hotellfrukost..mums... Sedan bar det av till Kanohuset för lite shopping:). Jag köpte en ny vinterjacka på Intersport för 800. Ordinarie pris var 1300. :). Sedan inhandlades det ett linne i siden och en kofta från CUBUS. Me love cubus!
Sedan inhandlades en skjortklänning som jag inte riktigt vet vad affärern hette men superfin var den. Till sist köpte jag en superfin klocka som jag har sett på Nyköpings ur och penn. Men där har den alltid varit slut så ÄNTLIGEN köpt ejag en ny klocka:)

På kvällen vankades det tre rätters middag:) Det blev först fransk löksoppa, varmrätt blev renskav och potatismos med kronärtkockor..SUPERgott! Och efterrätt blev någon form av rulltårta med hjortronsylt, grädde och kiwi:).
Sedan vankades det dans och sång:). Dessutom badade vi bastu också.

Det har varit en toppenhelg med andra ord! Den var behövlig! Nu är jag ledig utan jobbb eller skola fram till torsdag klockan 12,.00 ;). Ska bli SÅÅÅÅ skönt!

Och ikväll är det träning! Ska lbi skönt att komma igång igen ävne om jag kör lite själv!

Hoppas allt är bra med er alla!
Saknar många gamla vänner<3

Pusspusss

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<3

Fotbollen börjar snabbare än vad det var tänkt! Då slipper jag att köpa ett friskis och svettis kort. Det skulle jag ha gjort ifall träningen inte skulle börjat förrän i november!

Åh inomhus fotboll, det som är SÅÅ roligt! Jag har längtat så mycket. Bara att hoppas att benhinnorna håller nu:). Jag hoppas även att så många som möjligt håller sig kvar inom fotbollen och inom laget. Personligen tycker jag att det inte splar någon roll ifall du spelar i IK tun, harg eller ifk nyköping när vi alla ligger i samma division. Men som sagt det är endast min personliga åsikt.

Sitter här och försöker plugga. Det är inte lätt vill jag lova. Men utvecklingsplanen är helt klar. ska endast skriva ut den.  Under den här kursen har jag nu endast 3000 ord kvar att skriva men ack vad segt det går. Känner ingen motivation till att plugga. JAg skulle bara vilja vara och arbeta med barnen nu och få göra allt det jag har lärt mig. Allt som en förskollärare ska göra. All dokumenation, IUP, lärandeaktiviteter och massa mer. Känns inte bättre av att jag har nollkoll på vad som egentligen ska skrivas i uppgifterna och att informationen är KAAAASSS!

Jaja life goes on!

Puss

god eftermiddag

hej mina läsare!

Jag är som vanligt dålig på att blogga men det har inte hänt så mycket sen helgen. Har varit hos dem sötaste hundbebosarna en gång. Inte lätt att gå ut med två stycken samtididgt. Dem bara springer och trasslar in sig hela tiden.

Jag har även varit hos favoritbarnen på Vattenliljan. Dem är för goa alltså! : )

Pluggandet går inge alls bra. känner nada motivation överhuvudtaget. men det kanske kommer snart!

Idag fick jag gå hem från förskolan. Har sådana kramper i magen igen. Fast nu smärtar det ännu mera. Jag kan inte stå raklång och jag kan knappt böja mig. Får se om det blir bättre annars fr vi väl åka upp igen. Men dem hittar aldrig något så vet inte vad jag ska tro. Spökar era magar med er också?

I helgen är det jobb som gäller.. ska bli kul! Och nästa helg ska det bli frset, right Thulli? Hoppas på riktig röjfest:)

Nehe nus ka jag fortsätt aoch göra dt jag gjort hela eftermiddagen. LIGGA! haha tolka det osm ni vill!

Och du som kommenterar anonymt jag vet vem du är men tänker skita i att lgäga energi på dig! Du vet att jag får tag på din IP-adress och kan kolla upp det va? Ska man kommentera i min blogg gör det ordentligt!


Pusss mina vänner

det finns folk till allt...

stå för dina åsikter istället för att inte skriva någonting... :)


Vissa människor är bara sorgliga

hello

Nu är jag dålig på att skriva igen. Känner väl att det här med att blogga inte riktigt är min grej! Men ska blogga lite då och då i alla fall.

Gårdagen var toppen! Hade skitkul på birgers! Kul att påsarna kom in med.. i alla fall en liten stund : )<3
Alla tal, alla skratt, alla tårar - tjejer ni är bäst!!!
Elins tal var helt klart kvällens mest sorgliga stund. Tänk på det hon sa när ni ibland inte känner att ni orkar träna eller spela match, tänk på dem som vill men inte kan!
JAg hoppas tjejer och tror att många fortsätter nästa år och att vi ska kämpa gärnet. Hålla ihop. Strunta i vad både IFK och TUN erbjude rutan köra vårt eget race hela vägen. Vi vill satsa och vi har kapaciteten till att göra det! Låt alla dem som inte tror på att vi är bra få sig ett slag i ansiktet nästa säsong! Lets blew them away!

birgers var skitkul. Schlagergolevt är alltid kanon:)<3 Det var mycket roligt fok ute igår och många jag kände igen<3 LOVE

Idag måddejag bättre än förväntat iaf:) Så det är en positvi överaskning.
Det har blivit mycket handboll idag. såg två matcher, två förluster. Inge vidare spel tycker jag!

Ikväll blir det lugnt framför tv:n. Såg nyss one three hill. Nu är det gossip girl och sedan ensam mamma söker!!

Hej då mina vänner


RSS 2.0