Kväller

Japp nu är det Kväller och jag skulle ha skrivit ett hjärta till men känner verkligen inte för det ikväll!
Det får återkomma en annan dag. nu blir det lite tv-tittande! Paradise Hotel kl 22. Hoppas jag inte somnat :P

Imorogn är det skola och föreläsningar!:) Ska bli skönt och kanske kan jag hitta lite motivation!

Jag älskar min nya bloggdesign. Gör inte ni?

Ett hjärta till

Min älskade Tovis<3

Du är för det första världens sötaste och snällaste människa. Jag har då aldrig mött en sådan guldklimp! Vi har inte heller setts så länge men jag vet att vi alltid finns för varandra! Jag tyckler verkligen inte om när du mår dåligt och försöker göra allt för att du ska må bra! Du vet att jag alltid finns här no mather what! Vi spelade tillsammans i HBK men det var inte förrän vi började i TUN som det verkligen blev vänskap! Dyu, jag och Fia fann varandra på direkten!!!<3<3<3
Åldermässigt spelar det ingen roll även om jag ibland känner ett himal stort ansvar för dig. Jag är så himla rädd om dig! Vi har skitkul ihop och du är verkligen mogen för din ålder! Teddy, Tovis, Tove du är världbäst helt enkelt och jag ä så glad att jag funnit en vän som du! Grymt bra är du! Du är snäll, omtänksam, jag kan lita på dig, ärlig, kul som fan. BÄST!

Jag älskar dig<3<3
Du och jag, vilket radarpar : )



Piroger

Japp eftersom jag inte fann någon pluggmotivation så lagade jag en massa mat som alltid är bra att ha i frysen!
Idag gjorde jag 6 ost och skinkpiroger och 6 köttfärs med oregano piroger. Båda riktig mumsiga! Jag gick bara efter ett recept på degen sen valde jag själv vad jag ville ha för fyllning. Supergott!!
Inte nog med det så gjorde jag köttfärssås och pasta av den köttfärs som blev över. 2 matlådor där! TJING!





Vill ni ha recept på degen eller på min berömda vitlökssås som jag har tiil?

TACK!!

Tack Tilla för en otroligt fin bloggdesign. ILOVEIT!
Vill ni se Tillas egen design på sin blogg www.tillat.blogg.se


Tack återigen Tilla! Skitsnyggt!


Två hjärtan till..

Japp det kommer komma två hjärtan till under dagen. Kan ni gissa vilka? Jag har många hjärtan..
Men får ta det som det kommer och hoppas att jag inte glömmer någon :) MEn jag lovar ni kommer att komma!

Nu ska jag sätta mig ner och plugga i 3 timmar. Måste skriva en MASSA!!!

Puss och ha en bra dag mina fina!


Ett hjärta

Fia "fyran, floda" Sjöberg<3

Vi har alltid vetat vilka vi båda har varit och vi har alltid varit rivaler inom fotbollen. Våra föräldrar kom ofta i lite tjaffs under och efter matcher när vi var små. Vi har inte direkt varit vänner som små men vi har alltid respekterat och hälsat på varandra. När jag kom till Tun så förändrades allt. Vi började umgås inte bara kring fotbollen utan även utanför. Jag minns hur jag tänkte varför hade vi inte gjort det tidigare? du är en grym tjej bästa och en av mina bästa vänner. Känns som att det alltid har varit vi och jag hoppas verkligen det fortsätter så. Du finns alltid där för mig och jag finns alltid där för dig och det är jag oerhört tacksam för. Vi har alltid roligt med varandra och förstår varandra så himla bra. eh vad är producer på svenska? :P . Jag är verkligen glad att jag har fått dig som vän och jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. Du är klockren, snäll, asrolig, världens bästa, omtänksam, ärlig, glad, cool ja du är allt!! GRYM FYRIS!<3 Det finns vänner jag har känt och umgåtts med i 10 år som inte alls förstår mig eller finns där för mig så som du gör. TACK<3



Är så glad att du är du och att vi har så bra kontakt!
Lovelovelove<3



ZLAAAATAAAAN!!

KUNG ÖVER ALLA"!!! HAN ÄGER!!!!!


Söndag

Japp först en massa plugg på förmiddagen och sen innebandy och nu el classico!!!
Innebandyn var skitreolig som alltid. ibland tycker jag det ä synd att vi bara har 1 match i veckan! Skulle kunna spela matcher 3 ggr i veckan" GRYMT kul!!! :)

Nu el classico.. 45 minuter kvar och jag hoppas verkligen ZLATAN kommer in snart!!! Han behövs och han är kung!

Igår var det trevligt. Fick ett samtal som skrämde mig rejält. gör aldrig om det gumman! Igår var en sådan dag då massa olika tankar snurrade i huvudet. mycket med plugget, lägenhet, lön, jobb och massa tankar kring allt.
Därför valde jag att inte följa med på krogen. Jag drack flera vinglas och 3 cider. Kände ingenting. inget go utan snarare mest trött. Ibland känner jag mig som världens tråkigaste människa. Vet inte, kanske ska bli nykterist? :)
Nej men ärligt så kände jag mig inte alls bekväm i mig själv igår och jag vet inte varför jag inte hade suget på att festa. Skumt! inget ville sig på hela dagen! Men men bara att ta nya tag inför nyår.. då laddar jag och efter det blir det antagligen inflyttningsfest hos mig och pierre för ja snart flyttar vi på riktigt! till vårt eget. MYYYYYS<3

Nehe ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Imorogn kommer små hjärtan igen :) 3 stycken i samma inlägg ;)


bild från mellus ferre...

@ Thullan

Japp nu drar jag på ferre!!

Vad tycker ni om outfiten ? :)






Ses i vimlet ikväll :)<3

Thursday

Japp idag är det torsdag och jag har faktiskt hunnit en hel del innan lunchdags!
Jag har dammat, dammsugit och torkat golven och läst ut en text till littsem 3.
Ska nu snart börja läsa text nr 2 till samma seminarium innan jag ska diska och äta lite.
Vid 15.30 blir det en promenix till jobbet. ska bli skönt! jobbar 16-21. Blir även promenix till en aktivitet med jobbet och promenix hemåt sen efter jobbet! SKÖÖNT!!

Jag har även ringt en massa samtal idag, till chefen, csn etc. Och jag har fått massa nya jobbtider i december. Januari kommer bli en toppenlön! skönt när vi antagligen har flyttat då. =)

Lägenheten blir tom den 1a december och vi ska fixa med alla papper med bank och bostadsrättsförening nästa vecka! Vi ska säga upp denna lägenhet idag eller imorgon.

Igår var en ganska trist dag för mig, blev väldigt nere när jag såg min lön. Men gott folk det börjar ordna upp sig nu igen och det är jag himla tacksam för<3

Nehe dags att plugga lite till. Förhoppningsvis hinner jag färdigt med texten tills imorgon och kan då skicka med pierre den till jobbet! =)

Vad ska ni alla göra idag?
xoxo

mina hjärtan del 3

Min storsyster Helena:

Ja var ska jag börja. Jag kan väl säga att jag tycker vi är väldigt olika som personer och jag tror att det är därför vi ibland inte kommer övverens. Detta beror också med största sannolikhet att vi båda är envisa som ja jag vet inte vad. Det som är så skönt med dig är att du alltid finns där för mig. Jag kan ringa, be om hjälp, skjuts etc och du ställer ofta upp om du kan. När vi var små var jag inte världens goaste barn. Jag kräktes i badkaret när vi badade tillsammans och du fick tungkyssar av mig när jag gick i sömnen. Du var visserligen inte så snäll tillbaka då du tog me dmig in på toan och låste när jag var 2 år. Mamma kom inte in och efter en halvtimme  kom vi ut och du hade sminkat mig över hela kroppen. HERREGUD. Mamma fick tvätta mig i timtal och jag bara skrek. Men det är glömt idag eller? Som syster är du snäll, omtänksam, glad, rolig, envis :P ja det är så vårt att beskriva. Vi båda har varit som aupairer i samma familj. Jag måste däremot säga att du har vairt den busigaste av oss två. =)
Vi har även upplevct mycket ihop men det bästa för mig var resan i somras. Då kände jag att vi kom varandra närmre och insåg båda två att vi har väldigt roligt ihop. Jag har aldrig sagt det men jag ser upp till dig och har gjort det sedan jag vart liten. Hoppas du förstår att du betyder massor för mig. Alla minnen vi har tillsammans, all kärlek, alla tårar och ja vi är systrar och det kommer aldrig försvinna. Jag kommer alltid finnas för dig och försöka göra allt för att du ska må bra!

Du är den bästa syster någon kan ha
Och ingen från mig dig får ta.
Bästa vänner byts ibland
Men till en syster finns fasta band.

Jag älskar dig världens bästa syster<3






LÄGENHET!

Japp idag är det klart. Lägenheten är vår och det ska bli så himla skönt att få sitt eget. En trea är det och jag kan inte bli mer lycklig!! nu ska bara alla bankpapper bli klara och sen är den våååår :)

Möte imorgon med han som har hand om det....

OH YES!!! allt blev så mycket mer pepp nu.. GUD, jag tror jag börjatr grååååta!!



Ett grattis? ;)



Och jag älskar dig mest av allt<3<3<3

Måndag

och jag är ledig.. eller ledig och ledig.. Sitter just nu och pluggar litegrann för sen ska jag iväg och träffa FIa och DEssi och självklart lilla skruttan!!!!<3 SPÄNNANDE!

Helgen har varit toppenbra.. kollat på mycket fotboll, innebandy och litegrann handboll. Är man sportfåne så är man. Har skött liveuppdateringen från AT-cupen.. Det var kul!!!

Nehe är inte så bloggsugen just nu.. så ni allihoppa som läser....

mina hjärtan har dött ut lite. Men imorgon lovar jag att det kommer ett hjärta till! :)


Hur träffades du och jag för första gången?


sjukstuga ja!

Ja de senaste två dagarna har vi haft sjukstuga här hemma. Både jag och Pierre har varit sjuka. Båda har haft feber, hosta, tunga i kroppen och sen har jag haft ont io halsen och varit snorig. Sjukstuga var det!

Idag har jag massor att göra. Ska först till sjukhuset, sen förskolan och sen till skolan i norrköping. Kommer inte hem förrän vid 18 ikväll! Då blir det mammas pojkar ;).

Vi var förövrigt på banken igår och fick lånelöfte! Men vi vet ju inte om vi får lägenheten ännu. Det blir nästa vecka vi får veta.

HA en bra dag allesammans!

Mamma och pappa sticker till Gran Canaria i 2 veckor idag!
Jag är inte avundsjuk eller så? gaaaahhh.

GRATTIS TILL DESSI SOM BLIVIT EN MILF NU ;)


Hej alla

Idag har jag varit i skolan på en föreläsning som handlar om normer och fördomar. Intressant! hur vi människor sollar ut andra människor och hur vi ska ansvara för våra egna fördomar. Mycket intressant!

Efter det var jag på biblioteket och kollad epå böcker. Ska skriva en uppsats om Down syndrom i ett familjeperspektiv. Har ni några tips på litteratur?

'Jag och Pierre har även lagt ett bud på en 3a på brunnsgatan. Vi har möte med banken imorgon och det kan eventuellt bli färdigt eller avslutat denna vecka! Får vi se. Måste få in nya tapeter och renovera köket men ändå en himla fin lägenhet. Men som sagt den som väntar får se.

Ikväll är det träning. Trots min hosta, förkylning och hals ska jag försöka medverka. Men blir det för jobbigt så ställer jag mig i mål. Men innan träningen kommer Fia hit och käkar. Det severas kassler i ugn med ris och bearnesås. mumsigt va?

Vad ska ni göra idag? =)



Varför?

Ja varför lägga enerig på att försöka?
När man inte får något tillbaka.


Förstår bara inte


Lövsta

Idag ska jag och tjejerna i skolan till Lövsta behandlingshem för att göra sutidebesök! Ska bli oerhört intressant och jag tror att vi kommer att lära oss en hel del. Den här veckan blir det plugg varje dag! Nästa vecka är vi endast schemalagda 1 gång. Men då är det hemtentan som behöver fixas och den SKA bli klar nästa vecka. I hope!

Ikväll blir det att kurera mig här hemma faktiskt så att jag är pigg och allert till träningen imorgon! =)
För träningarna och att träffa alla där gör en på så mycket bättre humör. skönt att det är så!

Nehe dags att börja göra sig i ordning. Måste tanka innan vi far iväg.

Mot Lövsta.....


Gnällig

Ja den senaste tiden har jag varit oerhört gnällig och låg.Varit lite småkrasslig och känt mig ganska tung i kroppen! Idag är jag genomtäppt och har ont i halsen. Dagen igår var jag så oerhört gnällig så det heter duga. Gnällde på mig själv, på andra, dommarna..ja om det mesta nej SKÄRPNING! Jag vill inte vara sådan. Nu måste den positiva Therese komma fram igen. Ber om ursäkt till er som hört mitt gnällande senaste månaden kanske? usch!




Nej, Som sagt skärpning!


DM Futsal

Första matchen finns det inte så mycket att säga om 1-0 efter 7 sek får inte hända, i örigt skapade vi mycket men fick inte riktigt till det. De två andra matcherna fanns spelglädje och kämparglöd, speciellt i sista matchen fanns kämparandan. Vi stod upp för varandra och slutade aldrig att försöka. Dommarna denna match var inte de bästa men man får inte skylla på de tyvärr. (även om jag vill) två från vår gurpp spelade final!

Bit ihop gröna, vi fixar nästa helg istället!<3 ni är BÄST!






Vad gör jag vaken nu? :S

Lördag

Igår myste jag med barnen och sen träffad ejag Fia och Tovis<3 alltid mysigt!
Vi käkade kollade fotboll, sen tittade jag och Tovis på Idol. BRA ATT EDDIE ÅKTE!!

Jag har verkligen varit dålig på att uppdaterat bloggen men när man har roligt är det svårt ibland att sätta sig och ge tid till att blogga om något vettigt.

Idag ska jag på en lägenhetsvisning, till bibblan och sen på innebandy. Sen ska jag nog bara ta det lugnt!
Viktig dag imorgon! =)

Ha en underbar dag!

mina hjärtan kommer på måndag igen.

PUSSSS

Torsdag

Hej allihopa,

Öppnade precis min mejl på LIU och jag fick godkänt på uppgiften. Såå glad! Har praktik just nu men nästa vecka kommer vi ha massa studiebesök på bland annat en förskola, Lövsta behandlingshem, Kyrkan, Kvinnojour och en föräldraverksamhet för att se vilka resurser det finns för familjer i olika livsvillkor. INTRESSANT!

Kan inte förstå att min praktik är slut nu. HAr trivts så himla bra och har lärt mig massor under det här året!
Kommer sakna allihopa, barnen och pedagogerna. TACK för allt!

Ikväll ska jag på ljusparty hos min vägledare! KUL att jag blev inbjuden! Så ska åka om tio minuter.

Vi får höras imorgon igen!
Och idag tränar min babe med bissarna<3 S-pä-n-n-a-n-d-e!

Ha en trevlig kväll!

Puss T


Tun goes Malta!

Krampen och nervositeten släptte under gårdagens träning. Vi fick reda på att Tun goes MALTA 2010. Åker dit en onsdag-söndag och kommer ha det så himla bra! Bra lagkompisar, bra ledare, bra ställe, bra organiserat.. Kan det blir bättre? Nej och herregud dags att börja räkna ned!<3

Tuns år blir deifnitivt 2010!!!!



Love you all<3


Måndag

Var tillbaka på min praktik idag! jättekul att träffa alla igen! Nu ska det göras lite uppgifter bara. Sen är året på den förskolan tyvärr slut! Synd! har trivts himla bra!

Bloggen och mina hjärtan får återkomma imorgon!

Nu ska jag försöka plugga litegrann iaf.

Sen ska jag soova. Praktik imorgon också :D

Farsdag

Grattis världens bästa pappa på farsdag
JAG ÄLSKAR DIG
 <3<3<3


Söta kusin

fick en kommentar idag om det jag skrivit om mamma och pappa i mina hjärtan:

Så fint skrivet och så sant.
Jag har den bästa släkten man kan ha för när man är med er har man aldrig tråkigt. Ni har humor, kärlek, omtänksamhet och allt en bra släkt kan ha :)<3

Du är för söt gullunge! vi har aldrig tråkigt med er heller! finns alltid här!

PUSSS

Nehe dags för träning!<3


Dagen med stort D

JA innebandykväll med tunarna!
Jag har laddat hela dagen och det ska bli så himla kul!

Nu är det bara 3,5 timme kvar. Ska bli grymt!

Eftersom jag är dålig på att uppdatera under helgen så är det bara en bonus om jag gör det :)

Ha en toppenhelg annars!


PUSSS


Thursday

Och dagen består av, skola, jobb, plugg!
Längtar massor till helgen...

Fredag: innebandy
Lördag: fotboll
Söndag: innebandy

Och ALLT detta med mina sköna gröna!<3


Svårt

Jag har aldrig haft problem med att skriva men när det gäller att skriva om människors som betyder så oerhört mycket så blir det riktigt svårt. Jag får inte ens med hälften av det jag egentligen vill säga. Men jag hoppas ni förstår att ni betyder jättemycket i alla fall! Är dålig på att beskriva kärlek med ord!



Jag älskar er<3

Min mamma och pappa<3

MAMMA
Min mamma, ja vart ska jag börja? Mamma har alltid varit den största klippan i mitt liv. Spelar ingen roll vad som har hänt så har hon alltid funnits där! Jag kan alltid prata om allting med min mamma och det betyder massor för mig. När alla andra har dömt mig har alltid mammas ord varit heligt och magiskt. När jag har mått dåligt, haft kärlekstrubbel så är det alltid du mamma som har fått mig att bli gladare igen. Vad jag än har behövt så har du alltid funnnits där, alltid när det gäller kärlek och omtänksamhet. Du är guldvärd mamma och en stor förebild för mig. Din ambition, vilja, styrka, engagemang, kärlek, passion, glädje, omtänksamhet och humor är bara något jag älskar med dig! Jag har inte alltid varit en ängel och alla gånger jag gjort något tokigt fanns du alltid där och hjälpte mig igenom det. Kolla bara på alla gånger jag har gått i sömnen och gjort tokigheter. Ber om ursäkt för ärret på din arm! Men sömngångartokigheterna har jag ju faktiskt fått från dig. Trots att du aldrig varit riktigt sportintresserad så fanns du alltid med och tittade på mina fotbollsmatcher. Även fast du var bollrädd ville ju gärna sitta längst fram och heja!
JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!

PAPPA
Min pappa, min stora idol när det gäller allt. Du har alltid varit med mig. Mamma har alltid kallat mig pappas flicka och det stämmer nog. Vi har liksom alltid hållt ihop du och jag. Vi gjorde det mesta tillsammans, speciellt inom idrott. Vi har inte alltid varit sams men det beror nog på att vi båda är lika envisa. Det måste du hålla med om! Det har inte alltiv varit lätt för dig att haft två flickor. Kommer du ihåg den gången du skulle göra en toffs på mig och jag sprang in till grannen lena för att jag tyckte den satt tokigt? haha. Och kommer du ihåg den gången på Gotland när jag trillade i vattnet med kläderna på? Eller den gången jag kräktes i handfatet och du fick ta reda på det och det hela slutade med att vi båda låg och kräktes? Du är en jättebra pappa och jag har och kommer alltid att se upp till dig. Du har alltid funnits med mig och hade det inte varit för dig hade inte jag varit den jag är idag! Som person är du glad, rolig, envis, omtänksamm, kärleksfull, engagerad och bäst helt enkelt.
JAG ÄLSKAR DIG PAPPA!

Förutom Pierre finns det ingen som känner mig lika bra som min mamma och pappa gör. Det finns heller inga som kan ge mig så goda råd som bara mami och papi kan<3 och som älskar mig så förbehållslöst som de gör! Jag är så glad att jag är er dotter<3 Trots att jag inte bor hemma längre så vet jag att jag alltid kan vända mig till er om jag behöver hjälp eller tips och råd.Jag är er evigt tacksam för allt ni gjort för mig och jag skulle inte varit den jag är idag utan er!
JAG ÄLSKAR ER MAMMA OCH PAPPA!


En mors och en fars kärlek är det ingen som glömmer...


Sorry

mina hjärtan återkommer imorgon<3....

Träning

Japp idag är det återigen fotbollsträning! Ska bli himla roligt!
Ska först laga en kycklinggryta med cocosmjölk innan jag sticker iväg.
Men den får ätas först efteråt träningen :)



GRYM låt..

Nehe dags att laga lite mat...

mina hjärtan = uppskattning

Jag vill inte härma någon eller något med att skriva om mina hjärtan. Det är snarare för mig själv att få visa uppskattning för personer i min närhet. Jag är inte alltid bra på att visa känslor och uppskattning så det här är ett sätt för mig att få visa det. Med ord. Ni får kalla det vad ni vill. Detta gör jag främst för mig själv och till.. MINA HJÄRTAN!<3



en ny del av mina hjärtan kommer redan ikväll!
Många som läser min blogg men väldigt få kommenterar.
Vilka är ni?

Mina hjärtan

Min älskade Pierre

Vi gick i samma klass på gymnasiet i 2 år och hade sommarstugan på samma ställe i säkert 5 år. Men inte förrän sista året på gymnasiet hände det något. Jag kommer ihåg det så väl även idag! Det var på en fredag på Papparazzi (nuvarande Olearys), jag satt i soffan där uppe vid shclagergolve och du kom dit. Vi satt och snacka ett bra tag, gick och dansade och sen satte oss igen. Jag tyckte du var så söt och himla lätt att prata med. Sen kom kyssen som jag aldrig kommer att glömma. Den var så sjukt kärleksfull och jag blev tagen med storm på en gång. Vi bestämde oss för att gå ut. Du stod och väntade på mig tills min mamma kom med bilen, höll om mig för att jag frös. Första kvällen följde du inte med mig hem vilket var positivt. Den helgen hördes vi på sms och på lördagen kom du och sov hos mig då mina föräldrar var ute på Hånö. Vi pratade mycket och somnade i varandras armar. Det var så trygtt att ha dig där. Sedan den helgen har det alltid varit vi och jag är världens lyckligaste idag.Nu är vi sambos och har precis firat 3,5 år. Vi har skapat ett liv tillsammans och oj vad mycket fint det innehåller.Vi har upplevt mycket ihop, studenten, balen, egypten, usa, sardinien, göteborg och så mycket mer. Mitt liv är nästintill fulländat när det gäller kärleken och det har jag dig att tacka för. Vi kompletterar varandra himla bra och jag kan inte önska mig en bättre fästman. Du är mitt hjärta, mitt liv och min lycka. Du har gett mig så oerhört mycket glädje och kärlek. Som person är du helt underbar. Du är kärleksfull, snyggsåklart, snäll, omtänksam, givmild, optimistisk, galen, rolig, glad, social, gosig, den BÄSTA helt enkelt. Finns ingen som förstår mig på samma sätt om du. Jag skulle inte kunna andas utan din luft i mina lungor. Jag skulle inte vilja finnas här om du inte fanns och var med mig. Du är mitt liv och hela min själ! Jag har nog aldrig känt mig så trygg med någon som jag gör med dig! Jag vill dela resten av mitt liv med dig och jag lovar att vi kommer få det så himla bra. Det är svårt att beskriva mina känslor för dig Pierre. De är alldeles för stora för att kunna få med såhär. Du är min soulmate och jag har aldrig varit såhär lycklig och allt det är tackvare dig och vår kärlek<3 Det spelar ingen roll att solen skiner för den bleknar i jämförelse med dig! Du är min stora klippa att luta sig emot och jag behöver aldrig känna mig rädd för vår kärlek kommer alltid att finnas kvar för den är så sann och så stark! Jag vill att du så småningom blir min man, fader till mina barn och att vi fortsätter att skapa massa fina minnen ihop! Jag kan inte förklara min kärlek till dig eller för någon annan för det förstår bara du och jag, våra själar, våra hjärtan tillsammans. Jag är hel när jag är med dig!

Ödet förde oss samman och jag är oerhört tacksam för det. Jag älskar dig mer än livet självt. Du har fått mitt hjärta och jag vill aldrig ha tillbaka det. <3<3<3<3<3

Jag älskar dig Pierre Jakobsson<3






Mina hjärtan

Imorgon kommer jag att börja med mina hjärtan där jag kommer att berätta om personer som betyder/har betytt oerhört mycket för mig. Detta kommer att ske lite då och då och jag kommer försöka få med två hjärtan i varje inlägg!




Är ni ett av mina hjärtan ? :)



Måndag

Har varit i skolan idag! Gick bra. Kom hem och fixade med lite papper och telefonsamtal. När Pierre kom hem så åkte vi och handlade. Handlade nya täcken till sängen och de ser så mysigt ut.. blir nog tidig kväll=).
Bakade även scones ikväll och åt köttsoppa. Mums. bara jag som älskar findus köttsoppa? :)




söndagsmorgon

Ja och vilken grå och trist söndag! Igår var det äntligen inomhusträning och det var himla kul alltså!! Jag kanske ställer för höga krav på mig själv ibland bara. Tyckte det gick skit för min del! men men skitsamma kul som bara den i alla fall!! Efte träningen jobbade jag några få timmar! Sen var det dags för fest! MEn jag kände mig hängig så drack bara något glas vin och 2 cider. Gick hem vid 11. La mig och slumrade runt 00. Helt slut i kroppen och i huvudet!

Men idag är det bättre och jag är jätteladdad för innebandyn. Det är också något som är så sjukt kul:). Jsg blir en annan människa ibland när jag spelar innebandy. galen. inte likt mig! men får skärpa mig!:P

Efter innebandyn är det bara hem för att plugga. hmm.. sen Ps innebandy och sen avsluta med ensam mamma söker:). Kan inte missa det!!

Nehe gott folk, lite frukost kanske?

I know a women from Sweeeeden, She likes to do it heeela tiden.. (från ferren)


RSS 2.0