Grötkväll

Alldeles straxt ska jag åka till jobbet för en GRÖTKVÄLL med mina kära kollegor!
Ska bli himla trevligt! Innan grötkvällen ska jag och en väldigt go kollega fixa med ett akvarium! :)


Hoppas ni får en trevlig kväll:)


TAGGA!

GAMEDAY mot flen! TAGGA!

Lördag

hej bloggen!

Veckan har varit kalasbra och den har gått himla fort. Det enda jag tänkt vldigt mycket på är hur "vissa" människor står och berömmer sig själv väääldigt mycket inför andra. DET blir jag lite trött på. Människor som har den attityden har jag väällldigt svårt för.- "Jag är så mycket bättre än dig" attityden!

Idag då? Idag ska jag först kolla på köksmöbler på olika affärer..sen ska jag kolla runt på julmarknad vid påljungshage..om den nu är idag? Till slut ska jag träna..gött mooos!


Hoppas ni får en underbar dag mina kära vänner!




Nu är den min!!

20111210922 (MMS)

Nu är den min!!


Heja sverige!

20111208917 (MMS)

Heja sverige!


Ligger under täcket i soffan och kollar på...

20111205916 (MMS)

Ligger under täcket i soffan och kollar på handboll. Har ont i huvudet och känner mig konstig. Hoppas det går över!


JAG!

JAG har kommit till insikt i hur JAG ska arbeta med mig själv med den mentala biten i mitt idrottande!
Tack snälla josefina för allt du gett mig dessa två gånger. Leva i HÄR OCH NU, sluta grubbla, hantera stress och nervositet och ta 100% ansvar är några av sakerna jag ska arbeta extra mycket med. TACK!

Dagens skörd! :P knäcken står fortfarande ...

20111204915 (MMS)

Dagens skörd! :P knäcken står fortfarande i kylen!


Nu är jag klubblös!

Hej bloggen!

ville bara meddela till andra som undrar att jag numera är klubblös i fotbollen! Jag har själv valt att sluta i IK TUN på grund av olika anledningar. Den största anledningen är att jag behöver något nytt för att tycka det är roligt med fotboll igen. Det sorgliga med det hela är att jag inte "får" berätta det för tjejerna i TUN själv. Hoppas att ni alla tjejer förstår att det inte är mitt val att inte komma och meddela er detta utan att det är tränarna som inte tycker att jag borde pga stämning etc. Själv tycker jag det känns jättekonstigt att jag inte "får" komma till ett lag och meddela att jag slutar som jag spelat för i 3 säsonger!

Tun är världens bästa klubb, allt omkring är helt suveränt! DET kommer jag sakna!

Vad ska jag göra nu då? Jag ska provträna litegrann för att se om jag tycker det är roligt i en annan klubb! Det är väl framförallt en klubb jag tänker provträna i. Men det är inte säkert att jag kommer att fortsätta. Vi får se helt enkelt!

Allting löser sig till slut!



RSS 2.0