Dagarna rullar på!

Har massa underbara dagar med banr coh personal på förskolan. Trivs verkligen kanonbra med allihopa!
Men gud vad trött man blir när man kommer hem! Idag gick jag 06.15-14 och sen somnad ejag en "liten" powernap mellan 15-16.30.. Opppps...:P
Nu ska jag iaf på sista utomhusträningen för denna säsong! Ska blier riktigt kul! en match kvar nu bara! Lagfest nästa lördag och sen börjar äntligen Innebandyn nästa söndag också! Med gröna såklart!

I helgen ska jag och älsklingen kolla handboll (fredag) , spela match (jag lördag, älskling antagligen söndag) och åka till Pierres mamma i linköping och umgås med dem! Shopping också såklart!


Nehe snart blir jag hämtad bäst att vara redo för att åka då :)

Puss på er älskade vänner<3



Jag älskar dig så mycket min finaste<3

Jag skulle skämmas rent ut sagt

Jag hänger sällan ut folk i min blogg och kommer inte göra det nu heller. Men om det var jag som höll på så skulle jag fråga mig själv vad fan jag håller på med? Detta är ett bevis på att ödmjukheten inom fotbollen inte finns och att människor som har stått en nära bevisar vem de egentligen är.. Sen att man inte kan stå för det man gjort gör det ju bara mer sjukt!

Jag skulle skämmas!

Alice

Här har ni Alice, en av världens mest sköna hundar!

Nu ska vi snart ut på promenad! :)


Tisdag

Hejhej alla!

Dålig uppdatering igen men det beror på att jag har så himla mycket att göra. Jag har iaf tackat ja nu till jobbet :)
Ska dit idag cohs kriva papper och så :) Vilket blir himla skoj! Sen ikväll är det äntligen träning igen och sen hem för en masssssa plugg! :).


Ha en bra dag allihopa!
Kanske återkommer ikväll annars imorgon kväll när jag har mer tid :)


Måndag!

Japp och jag kommer att ha praktik hela veckan:) ska bli så kul! Nehe nu är det dags att göra sig i ordning!

Ha en underbar måndag mina vänner =)


Ensam mamma söker!

Nehe dags att börja laga mat nu! Sen kommer antagligen Katarina och Rebecka hit och checkar Ensam mamma söker.. såå bra! Kanske uppdaterar lite mer sen. Nu måste jag laga mat och diska lite till! :)




you are amazing just the way you are<3


Några Bulgarienbilder

Här kommer det några få bilder från Bulgarien :p



JAG ÄLSKAR DIG PIERRE!<3 världens bästa!

JOBBB!!!!

JAG FICK JOBBBET!!! GAAAAAH SÅ GLAD! :)


Ursäkta den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp!
Vi hörs mer imorgon !


*Arbetsintervju

hej allihop!

Fick nyligen ett samtal om at jag ska på arbetsintervju på torsdag. Det ska bli riktigt spännande! Det vore ju faktiskt skönt att redan ha jobb innan examen och arbeta lite innan jag tar examen. :)

Puss på arbetsintervju!


The Last Song

Jag är en sådan tjej som bara älskar kärleksfilmer med lyckliga slut. Sådana filmer som dirty dancing, a cinderella story och typ pretty woman. Jag blir så rörd och glad i själen av sådana filmer. Idag kollade jag på ytterliggare en kärleksfilm, THE LAST SONG! Den var oerhört fin och jag kom på mig själv flera gånger med att sitta och le och självklart fylldes ögonen med tårar. Det trodde ni kanske inte om mig men jag bara älskar dem! Den här filmen satte sina spår som de som jag tidigare nämnt. Idag var det också perfekt väder för att kolla på en film med lyckligt slut. Ibland kan det faktiskt ha sina fördelar att vara lite sjuk. Den här filmen skulle jag kunna kolla på en gång till på en gång nästan.

Det värsta med att jag har kollat på filmen själv är att jag nu saknar Pierre massor. Skulle bara vilja gosa ner mig i hans famn och tala om för han hur mycket jag älskar honom<3 K-Ä-R-L-E-K


Hoppas ni får en underbar dag fina läsare för det vet jag att jag kommer att få! :)



Heja Bubben!

Nu drar jag och mina vänner och hejar fram Bissarna och Bubben till tre nya poäng! :)



Min nya halsduk från Gina! VAd tycks?
Btw ser ni hur långt hår jag fått?

WOOOOOONDERFUUUUUL<3


Jag och alice har haft morgonmys med Dr Ph...

20100912565 (MMS)

Jag och alice har haft morgonmys med Dr Phil;)


Tänk vad lite medicin kan göra!

Halsne är grymt mycket bättre på bara en dag! Jag kan till och med vrida på huvudet idag! sjukt skönt! Men känne rmig fortfarande rätt trött och sliten. Kanske beror på infektionen i kroppen också? blir ju trött av minsta lilla! Idag ska jag först ner på stan och köpa HALSDUK, ja ni vet en sådan där mysig sak som ska hålla halsen borta från sjukdomar :). Sen ska jag iväg och kolla syrrans nya lägenhet som är i huset bredvid ooss. Självklart ska jag även hinna vara supporter till mina älskade gröna tjejer! Får se hur mycket jag orkar med jag ska försöka iaf! Ska även idag vara hundvakt till en liten jackrussel kallad alice! :)


PUSS på denna dag och er! Livet leker, eller? ;)


Kul med halsfluss och inflammation då!:/ p...

20100910560 (MMS)

Kul med halsfluss och inflammation då!:/ pencillin och inflammationshämmande i 10 dagar nu:( så himla trist!:( vilket innebär no party för min del i helgen:( skit också! Puss på er<3


Sjukhuset!

Nu pallar jag inte med min hals längre så nu ska jag snart få ett samtal från vårdcentralen. Jag kan knappt röra min nacke eller böja huvudet på höger sida. Sjuksköterskan jag pratade med sa att det kunde vara en infektion med varbildning i halsen som gör det svårt att vrida och böja huvudet och varför jag bara har ont på en sida.

Bättre att kolla upp det nu när jag haft feber i 2,5 dag. Hoppas verkligen det inte är något och att jag får åka hem utan pencillin. :p


Puss mina fina vänner<3

Sjukstuga! Kyla på huvudet är skönt!

20100909557 (MMS)

Sjukstuga! Kyla på huvudet är skönt!


Varm Choklad

Jag skrev på fejjan förut att det bästa med att vara sjuk är att man får
dricka hur mycket varm choklad man vill.
Nu är det inte så roligt längre :(


PUSSS


sjukstuga!

Ja är sjuk, igen :(!
Antar att det blir så när man kommer ny till en förskola! Jag ska inte dit varken idag eller imorgon! Och hörreni snälla vänner som försöker ringa mig idag. DONT! Har typ ingen röst! Idag ska jag försöka läggga in lite bulgarienbilder på bloggen! ;)



Tummen ner för sjukstuga!

Match igår!

Igår var det fotbollsmatch borta mot triangeln. Tyvärr gick det inte så bra varken för mig eller laget.
Vi låg under med 0-1 i halvtid och sen fick de två skitmål! 'Men vi slet för varandra iaf!

Idag har jag varit på förskolan med alla gulliga barn. världens sötnosar och jag trivs som fisken i vattnet!
Lite svårt att ta för mig bara men annars går det bra!:)

Ikväll ska jag träna, eller träna ska köra uppvärmningen och sen ta det ganska lugnt! har ont i halsen och förkyld som jag vet inte vad :p

På lördag smäller det igen va brudar ? ;)


Snart god natt för min del!

Dagen idag har gått sjukt fort alltså! Men trött har jag varit. JAg och min älskade Bubben hyrde film. Remember me heter den. någon som har sett den?
Jag ska faktiskt snart krypa ner i sängen och soooova! Så jag orkar med massa bus med alla goa barn imorgon och med match och plugg på kvällen! :)

Har ni haft en bra helg? Hoppas det! Kul att se att fler och fler läse rmin blogg ju mer jag uppdaterar! Hmm.. undrar vilka ni är? :).

Förresten ingen som vill åka till turkiet 24e september? skulle vara så sjuuukt skönt!



haha jag döööör Tilda!

Gaalet flickor!

Fan vilken rolig kväll det var igår! Förisen var så himla nice och krogen var asrolig. (mindre roligt att gå upp 07 imorse! HAha). TACK BRUDAR! ME LOVE!

Vi flummade oss lite med camen! Here you go folks!




Nehe plugg nu och sen ska jag och babe hyra fillm!

Welcome Back Folks!

Hej igen "alla" mina kära läsare! :)

Jag vet att jag haft en oerhörd bloggtorka i typ 3 veckor eller njaa hela sommaren. Jag vhar haft fullt upp med massa roligheter och det är därför jag inte haft tid till att blogga! Men nu ska jag försöka vara back on track!
Skolan har börjat igen, serien är igång och jag känner mig så himla glad just nu! Hade en liten period av orolighet men nu känns det much better!

Har ni någonsin tänkt på atT många som bloggar är en helt annan person i det verkliga livet än i bloggen? jag förstår inte hur en person som bloggar sjukt mycket och som många känner igen bara kan blogga som världens kung och sedan i det verkliga livet inte är alls samma. Jag försöker visa mitt personliga jag i bloggen. Kanske är jag mer öppen för att skriva om vissa saker och lite mer tillbakadragen irl. Who knows? ;)

I helgen är det jobb som gäller men jag hoppas på att kunna byta med någon för att kunna skaka rumpa @ Tellus på lööööördag! Party it is! Har så sjukt kul med brudarna! YOU ROCK BABES! <3 massa kärlek!

Nehe dags att göra lite käk till bubben kanske? Ja jag ska vara en snäll girlie idag;). Sen ska jag plugga. Sitter för tillfället med filten runt mig och känner mig frusen. sjukdom på g kanske? Näe vi får hoppas att så inte är fallet!

Therese Persson Gott folk! BACK ON TRACK!



RSS 2.0