Tisdag

Och natten och morgonen har magen verkligen krånglat, gjort ont och dålig i magen! MEn är mycket bättre nu!

Ikväll ska jag och aälskling ha myskväll, äta gott, dricka gott och ha filmmys.
Ska se på Män som hatar kvinnor vilket innebär mera kramar också!

Jag älskar dig mest av allt min finaste<3


Stand up

HAr hört den på IFKs matcher! Grymt bra låt!



Men jag tycker självklart den stämmer bäst in på IK TUNS DAMLAG<3 hihi..

Ny mobil

HAr ju lovat bild på nya mobilen!

Här kommer den:


Älskar den. Eller ska försöka lära mig den och sen kan jag tala om att jag älskar den:) hihi..

Förresten ska jag och babe titta på lägenhet idag! En tvåa i östra bergen! Spännande!!
Sen är det direkt att åka på träning : ) ska också bli kul!! Hoppas det går bättre än matchen igår! JAg rentuav SÖÖÖG!!! Vi vann iaf matchen med 6-1, 3 poäng kvar och sen är det serieseger! Vi hoppas på det i alla fall!!!

I know that I can count on me

Misseungar

Ja här kommer lite bilder på missarna. Som var så otroooligt söta och goa!



Busar



Mera bus



Alla ville vara med och busa, även ÄLvira<3



Lite sömniga



Min fina Torsten (som jag döpte honom till)



Sen somnade de alla tre efter massa bus hela kvällen!

Visst är de söta?

Lördag

Igår var jag hos kusinerna och de hade världens sötaste missar. tre små kattungar. hur söta var de inte på en skala då? jag ville ta hem kattungen jag döpte till Torsten(bilder får komma imorgon). Han var så grym lillkillen.
Idag har jag varit iväg på fotboll och staden. Köpte bland annat ny mobil! en Nokia E71..ASbra phone!!
Pierre köpte också ny så det var roligt! Kvällen har bestått i att lära sig telefonen och jag förstår fortfarande bara hälften. Ska prata lite med Tovis som haft en nokia länge nu:) Hon kan hon! Ja juste fotboll var det. Var först och tittade på Tun-IFK herrlag där tun vann! spännande match helt enkelt! På em var det TUN-Sport Damer, 4-0 och vilket skönlir!! Tilda var helt klart bäst på planen! GRYYYYM!

Någon som också är grym är ju vår kung ZLATAN!!! helt otrolig fotbollsspelare!

Imorgon då? Jo gott folk imorgon är det fotbollsmatch som gäller för mig! Ska sitta på bänken med tanke på magen men hoppas på ett inhopp iallafall! Vore skoj som bara den!!

Kvällen består självklart av Top Model, Ensam mamma söker osv. TVkväll är söndagsmys! : )

Sov gott allihopa! Vi hörs imorgon igen!

nu är det dags för fredagsmys :)

godmorgon!

Igår var jag faktiskt och tränade lite boll och gud vad det var skönt att röra på sig. Fick däremot lite illamående och ont i magen men det gick faktiskt över. KUL!! ska eventuellt vara med på söndag beroende på hur magen mår.

Idag ska jag plugga lite, sen på em ska jag åka med mami och papi till kusinerna i Estockholmo. Kolla på deras tre grymt söta kattungar! Ja jag vet, jag kommer vilja ta med mig en hem.

Här kommer en tonårslåt som jag bara älskade när jag var yngre! tycker fortfarande den är bra. dock lite dyster!


fotboll!

Nu ska jag och min bästa vän..se nedan. Titta på Sverige Belgien!






Hörs kanske efter matchen!

Puss o kram!
och återigen tack för alla gulliga kommentarer<3

Salmonella

Läkaren jag hade på akuten i lördags ringde och sa till mig idag att jag har salmonella. Så idag har jag antagligen haft det i en veckas tid. När jag fick det fick jag först feber, sen fick jag ont i hals/svalg, diarré och till sist kräkningar. Allt detta hände när jag var i Turkiet! Till sist när jag haft det i 3 dagar började detr komma blod i diarrén.

Skönt att veta vad det var i alla fall. Läkaren sa att jag inte ska hantera mat överhuvudtaget och att jag inte ska gå på annan toalett än hemma hos mig! för det är så det kan smitta! Går det inte över ska jag få medicin men annars brukar läkarna int ege ut den i första hand eftersom bakterien brukar försvinna av sig själv.

Turkiet var kanon. Bra mat (tro det eller ej) , jättebra hotell med grymt trevlig personal, bra shopping, fin strand, trevliga människor vi mötte och framförallt ett varmt klimat! Jag hade trots sjukdom en kanonvecka!!

Här kommer lite bilder, på grund av sekretess kan jag inte lägga upp allt för många..



På flygplanet på väg dit



Fint hjärta va? ; )



Jätteroligt spel som jag ska leta efter härhemma. ASKUL!!<3



första natten ; )





Lite poolbilder får avsluta denna underbara vecka! Marmaris är en plats jag definitivt kan se mig själv att åka tillbaka till. (den gången utan magproblem) Hotellet var mysig toch personligt med supertrevlig personal! grymt!!

Shoppade självklart en hel del i MArmaris. Bilder får komma upp en annan dag när kameran laddats ordentligt!

Ha en bra dag allihopa!

Tack<3

Till alla er som ger så himla goa kommentarer! ni gör mig glad!!<3

Och mellus som skickar sms.. du är alltid en stjärna som lyser upp dagen!<3

3 år och 5 månader

ÄLSKLING, jag älskar dig så oerhört mycket



22/4 2006
<3


ensamhet

Ibland känner jag mig bara som världens ensammaste människa. Enligt vissa är jag det också. En som jag trodde var min vän, nära vän idag sa till mig att jag inte har några vänner och vem vet det kanske är sant? Ibland känns det verkligen så! jag har ingen bästa vän som jag kan dela allt med som jag egentligen skulle vilja. Det finns folk som ser mig som patetisk och konstig och vem vet det kanske också är sant? Jag känner mig utnyttjad, oerhört utnyttjad ibland! Kanske är jag för snäll? men vad gör man inte för att bli omtyckt? Vänner jag har haft förut finns inte kvar förutom på ett "hälsningsplan". Jag kanske inte är en bra vän. Känns inte som det.

Idag är en riktig deppdag med dåligt väder. Jag kan inte äta och har gått ner 5 kilo.
Vad livet är bra!!

=´(

HAde jag inte haft dig Pierre hade jag varit ensam<3

hem ljuva hem<3

har haft en toppen vecka med mycket värme. har däremot fått problem med magen och inte kunnat ätit på 5 dagar. blod i avföring, diarré, huvudvärk och feber har jag åstadskommit. men trots detta var resan lyckad och jag har haft det kanon!

får återkomma när jag mår bättre.

Puss på er

Mot Turkiet<3

Japp dagen är kommen och jag ska till Turkiet med jobbet!! Vi flyger ikväll 19.00 mot Marmaris. Hääärligt!
Har haft lite smått panik här hemma idag. Först hittade jag inte mitt pass eller min andra bikini. Men det löste sig efter en svettig timme. Nu har jag duschat och ska packa ner min necissär och fönen och platttången!

Imorse när jag vaknade. Kun de förövrigt inte somna om när Pierres väckarklocka ringde 05.20. Lagom pigg nu:).
Men låg kvar i sängen till 07.00 och då gick jag ut i köket. Fick det här då:



HAr jag världens finaste kille eller vadå?!?
Kommer sakna dig med älskling. MASSOR!!!<3



Nu drar jag mot soligare breddgrader! hörs om en vecka. kommer hem den 19e september

sista natten i Sverige!

ja imorgon bär det av till TURKIET! grymt skönt!

Idag inhandlades också löpargrejor så när jag kommer hem blir det löpschema att fixa och promenadschema!!!
Skiiitsnygga var detr. Svarta nikebyxor och en rödsvart nike jacka!! aaassnyggt!


Nu ska jag gå coh sova<3
Imorgon ska jag packa färdigt, ta ut pengar och sen bär det av till jobbet imorgon kl 12. :)

Hörs kanske imorgon annars får ni ha en toppenvecka här hemma! Blir inget internet där inte!!

PussPUSS

onsdag!

Hej,

Idag är det onsdag vilket innebär två dagar till turkiet! weeeiiii :) Hoppas allt går bra. Såg nyss på nyheterna att Turkiet, Istanbul var översvämmat av vatten pga regn. Hoppas det inte fortsätter så! MEn var nyss inne på fritidsresor och vädret ser iaf ut att bli hyffsat :)

Idag ska jag jobba 12-21. money money! och ikväll är det idol och landskamp! Heja Sverige!!!


Ha en bra dag mina läsare!

Den här låten stämmer så bra in på mig och vad jag känner för dig Pierre. Sen den första gången jag hörde den har jag vetat att det är den här låten vi kommer ha på vårt bröllop som kommer ske.. JAG ÄLSKAR DIG<3



visst är den fin mina vänner?

vilken match!

ja herregud!

Igår spelade vi match i Katrineholm. Mot Värmbol! Vi hade ett bra lag med och många avbytare. Vi visste att det skulle bli en oerhört tuff och jämn match. Vi började halvleken bra med att rulla boll ordentligt. från back till mitt fält, mittfält till forward, tillbaks på innermitt och en höjdboll. V ärmbol gjorde däremot 1-0 innan halvlekens slut. En retur från hörna, grjen var det att spelaren tog bollen med handen. MEn domaren verkade inte bry sig. Då ska ni veta att han inte blåste hands någon gång i matchen trots tusen hands från bägge lagen!

I andra hvllek började det heller inte så bra. 2-0 var ett faktum efter ett inlägg från en värmbolspelare som for förbi oss gröna till en ensamstående forward i deras lag som enkelt kunde nicka in 2-0 i öppet mål. vi bestämde oss att byta spelstil. vi gick från 4-4-2 till 3-4-3.Efter det här började vi alltmer kämpa för varande och när klockan stod på 25 minuter i andra hade vi gjort 2-1. Emmelie fick en höjdboll av hmm..någon..kommer inte ihåg, sprang förbi sin back och satte bollen i mål. Efter det målet ägde vi matchen och vi började pressa och kämpa som ett lag igen. sjuuukt braaa! 2-2 kom med kanske 14 minuter kvar. Tove kastade inkast till mig som spelade in i mitten till Fia som gav på en riktigt vänsterdoja över målvakten. 2-2 och vi hade övertaget. När det var 3 minuter kvar fick vi en hörna. som Zazza tog. Efter lite tissel och tassel i straffområdet kunde Malin snyggt lägga in bollen också med vänsterdojan! 3-2!!!!!!! Och sen blåste domaren i pipan!


Bollinnehav VÄrmbol- TUN
1a halvlek 50-50
2a halvlek 30-70

RIKTIGT bra upphämtning brudar och vi är fortfarande i serieledning! En sån skön seger har jag aldrig varit med om. Herregud vad vi kämpade för varandra. Och vad roligt vi hade då! Hoppas det fortsätter såhär till seriens slut brudar!!


"Det gör inget tjejer vi leder ju med 2-0" *host*




håret är som nytt igen!

Är verkligen nöjd med min firsör..eftersom jag klippte och färgade för mindre än en månad sedan så färgade vi utväxten idag och klippte litegrann bara. mest fram. HELNÖJD som vanligt! loveloveit.



HAr kvar mitt bruna..


Så blev det framifrån.

Vad tycks?

Att det alltid är så skönt att klippa sig.. och färga håret igen! SköööönT!!

Nu gott folk ska jag laga lite mat. Måste ju äta innan fotbollsmatchen!!:)

Ska visa bilder från när vi storröjde hemma också:).



Zlatan<3

Här kommer det magiska tillfället från i lördags: titta och njuuut!


lånad av youtube

Det är som Maggan sa.. tur att han har lite magmuskler. För en annan hade bollen aldrig rullagt i mål!!

Måndag

IDag är det måndag och jag har haft en UNDERBAR helg med min Pierre och älskade vänner. Som vanligt har helgen bestått av mycket fotboll. Som åskådare, fotbollsfru och fotbollsspelare. Jag har själv match ikväll borta mot VÄRMBOLS FC! Om vi ska behålla serieledningen krävs det vinst eller oavgjort! Ska bli skitkul att spela och jag är supertaggad.

Vad skulle jag göra utan fotbollen? Fotbollen har varit en stor del av mitt liv sedan jag var 5 år gammal. Helt sjukt att jag har spelat fotboll i 17 år nu. Och det bästa med allt är att jag fortfarade tycker det är hur kul som helst att spela, titta och träna fotboll. Jag spelade i HBK i 16 år och har numera gått till IK Tun vilket jag inte ångrar en sekund. Vilka tjejer, ledare, vilken organisation och vilket LAG! ni är bäst gröna!

Idag ska jag till BUP - barn och ungdoms psykiatrin här i Nyköping på studiebesök! Efter det ska jag till P. och klippa, färga och göra en effekt i håret. Wish me luck!!!

Förresten kul med så många kommentarer. 16 nya på inte ens ett dygn! Grymt kul! Hoppas det fortsätter så!

Nehe duschen väntar. Får ta kort på nya frisyren sen ; ).

Ha en underbar dag allesammans!<3



Fint träningsställ va?:)

Mot Eskilstuna..

Nu ska de fyra fotbollsbrudarna iväg och heja på sina respektive.. haha..

Zlatan!!!

Zlatan är kung.. haha 1 sekund kvar. Vi fyra som var här har jag nog aldrig sett så lättade. Speciellt Pierre och Luddovic! haha..

Idag blir det fotbollstittande i E-tuna. funfunfun!


Får uppdatera mer ikväll! Ha en bra dag allesammans<3


Landskamp!!

har idag varit och kollat på fotboll. IFK-Slagsta 0-1. En mycket spännande match med mestadels bra fotboll. vid vissa tillfällen i matchen blev det mest höjdbollar fram och tillbaka, speciellt i slutet av andra halvlek. Det var en sådan match som kunde ha slutat hur som helst. Bägge lag hade chanser men Slagsta drog det längsta. Min Lisis var asduktig idagi IFK. Hon slet hela matchen och försökte rulla boll!

Ikväll ska jag bara kolla på landslage på TV. Får se om vi får besök eller inte. Skönt med lugn kväll eftersom vi gick upp 07 imorse och gjorde i ordning här hemma. nu är det fiiiint här:) och hör och häpna JAG har nästan packat färdigt till Turkiet, ska stryka lite till imorgon bara.

Imorgon ska några tjejer och titta på Hargs herrar div V, SPORT-HBK, lite seriefinal kan man säga!
SKOJ!! heja heja heja,

Jag tog massa fina kort på mig och älskling. MEN som vanligt så dör kameran så jag kan inte ladda upp de. =(

Sverige match nu då! Jag tror 2-1 till Sverige. Källström och Zlatan gör mål,

Vad tror ni?

Lördag!

idag har vi verkligen haft storröj här hemma. Vi har tvättat, dammsugit, dammat, torkat golven, rensat garderober, strädat toan, varit på tippen, och massa mer. nu är det disk, strykning och dusch som står på schemat... :P

Senare idag ska jag kolla på fotboll på Vallen!! Ska bli en spännande match med b- r- a fotboll hoppas jag!

Ikväll är det självklart landskamp som gäller.




ILLOOOVEYOU<3

Ha en bra dag allesammans<3

onsdagskväll

och jag är hemma efter en timmes promenad med Maggie. Härligt! Måste göras om!

Ikväll blir det lugnt, Jensa kommer hit och det blir nog EFTERLYST ikväll!


skönt..!!

Ja det var hur skönt som helst att sola litegrann. Det gjorde att jag längtade ännu mer till Turkiet! blir en hel del jobb innan det vilket är bra..Cashiiing ; ).

Nu har jag ätit lite yogurt och riskaka. min lunch! päronyogurt. finns det något bättre?

Har köpt en ny scarf som jag tänkte visa.. ni får ursäkta  mig å bilden då jag ser lite muppig ut;P
Tur att scarfen är fin iallafall.



Fin va?

nu tänkte jag vila en stund och sen ska jag laga mat och städa lite härhemma. ska även gå ut och gå en långpromis idag. Vet inte om det blir med sällskap eller utan. Jag har ju alltid min musik iallafall.
Hoppas ni har haft och får en bra dag : )



Kelly Clarksson - Already Gone<3

i want you to know it doesent mather where we take this road someones going to go...

Onsdag

och jag är L-E-D-I-G..
Ska nog snart ta en kort promenad. Även fast det regnar! Ska nog gå och sola lite!
Det behövs eftersom Turkiet närmar sig! :). måste ha lite färg innan jag åker! kanske ska sola och sen gå ner på stan och glo lite. Är ju så himla tråkigt väder idag! En dag som denna längtar jag verkligen efter sol och värme.

Jag vill tillbaka till USA också, till pojkarna, Jack, Seana och alla där. Och självklart tillbaka till shoppingen :).
hihi. Men det går ju inte. Skönt att vara hemma också. MEn ibland känns det som att jag fortfarande har ett annat liv därborta. Det kändes inte att det var 2,5 år sedan jag åkte hem. Tiden har gått så sjuukt fort. Saknar lite mitt liv därborta med mina vänner där. Jag har inte direkt någon kontakt med någon därifrån nu vilket är tråkigt, men man kan ju inte få allt. Jag är glad över att jag haft den erfarenheten för oavsett hur länge man är borta från Nypan så ser allt likadant ut, alla ät precis likadana som vanligt. Lilla staden med allt för knäppa människor.

Det som känns mest ledsamt är att jag antagligen kommer bo kvarf här i hela mitt liv. Bor jag inte kvar här så skulle jag vilja flytta till ett annat land ett tag. DET mina vänner skulle vara något kul! någonstans där människor inte dömer en hela tiden och där människor struntar i vad som har hänt tidigtare. Där jag bara kan få vara och starta ett nytt liv. Men det är bara en än önskan, kommer nog aldrig att hända.

Den enda som verkligen får mig att stanna här är Pierre. HAn är den som verkligen får mig att må bra och känna mig värdefull. Han är inte den som gör att jag ibland känner mig utanför, ensam. HAn är den som ger mig så mycket kärlek att det inte ens går att beskriva. Älskling du betyder världen för mig!<3 Skulle aldrig göra illa dig. Älskar dig av hel mitt hjärta<3 Min familj också. ni är bäst! och vissa av mina vänner. Ni vet vilka ni är som verkligen bryr er<3

Men guuuud vilket sentimentalt inlägg.. ajja skitsamma..ibland vill man få ur sig vissa saker

over and out




tisdag

idag har jag varit i skolan och sen på studiebesök här hemma i Nyköping. Var på Socialtjänsten som gav oerhört viktig information till mig som ska arbeta med barn. Pratade en hel del om anmälningsplikten och hur det går till när socialtjänsten får en anmälan osv. jätteintressant!!

Nu ska jag snart iväg och träna..skönt att springa av sig. imorgon är jag ledig..men ska fixa lited här hemma och så, ska även gå ut och gå med Mellus som vi ska försöka göra varje onsdagkväll i minst en timme:) .

Min favvolåt just nu...

taylor swift - you belong with me.

Den går på repeat här hemma..Till och med Pierre diggar den!!:)



Ja justja..turkiet om 10 dagar!;P


RSS 2.0