Tentaplugg

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har tenta om 9 dagar och sista tiden har bestått av plugg, plugg, jobb, plugg, träning, plugg, match, pluygg etc. Så kanske uppdaterar något mer  annars återkommer jag efter 9e juni. Idag ska jag läsa ut två böcker och skriva ett VFU-papper. Sen ska jag börja göra ett dokument som jag ska ha för att plugga på till tentan :).

See you later friends!


Snygg kille man har.. HaHa

20100529373 (MMS)

Snygg kille man har.. HaHa


Har varit hos mamsen och pappsen och grill...

20100529369 (MMS)

Har varit hos mamsen och pappsen och grillat! Mums! Älskar er<3


Söndag!

Idag har jag och Fini varit och tittat på Bubben när han spelat match i Vallentuna :). Bubben och hela laget tog hem det hela med 2-0 ! ÄNTLIGEN! Bubben<3 gjorde väldigt bra ifrån sig tycker jag!
Måste TACKA MIN BÄSTA FINI<3 DU ÄR BÄST OCH DET FINNS INGEN SOM DU! ÄLSKAR DIG!






PUSS PÅ DAGEN, FINI och ÄLSKADE BUBBEN<3

Vart fan är vallentuna???:) värsta hålan!...

20100523362 (MMS)

Vart fan är vallentuna???:) värsta hålan! haha


På väg till estockholmo för att kolla BIS:...

20100523361 (MMS)

På väg till estockholmo för att kolla BIS:). Pusss


Tar båten in till nypan för att köpa glass;)

20100522350 (MMS)

Tar båten in till nypan för att köpa glass;)


Har varit i hamnen och käkat glass :) MUMS<3

20100520347 (MMS)

Har varit i hamnen och käkat glass :) MUMS<3


Grabbarna grus

Grabbarna Grus sitter här och spelar NHL på xbox 360.
Jag tänkte prova det lite senare! HAHA



Tror ni jag lyckas? ;)

Äntligen!

Är nu äntligen klar med examinationsupggift 1, ska nu påbörja planering till min vfu som är imorgon!
Sen har jag bara tentan kvar i den här kursen. Jag hoppas verkligen jag klarar tentan!

Eftersom jag varit busy med massa skolarbeten och jobb senaste tiden har jag inte riktigt haft tid till att ta hand om mig själv. DET mina vänner gör jag nu. FÄRGAR HÅRET som jag skulle ha behövt gjort för sisådär 1 månad sedan! Nu blir det iaf äntligen av:). wiiihooo!

Hoppas bara att resultatet blir bra nu när jag kladdat ner mig med svarta fläckar lite överallt ;) haha!



Hårfärgning JAVISST!

Kväll

HAr kollat på en film (du är väl inte chockad?) med älskling. Vi är riktigt duktiga påatt hyra film faktiskt! Men vi gillar´t! Annars idag har jag myst på stan med Tovis, Dessi och Linnea. ni är guld älsklingar!<3

HAr ni någonsin tänkt på vilka som verkligen är era riktiga vänner? vilka som verkligen bryr sig och som alltid finns där för er? Jag har verkligen legat och grubblat på det här de senaste dagarna och jag inser att jag inte är ensam. Men Pierre är den enda jag kan lita på när jag mår dåligt. IBland känner jag att jag mest lyssnar på alla mina vänner vilket är positivt men det är nästan aldrig så att jag själv verkligen öppnar upp mig och säger hur jag egentligen mår eller känner mig. Ibland skulle det vara skönt att bara ha någon, förutom Pierre, som verkligen bryr sig och då menar jag verkligen bryr sig. Har självklart min familj som jag vet alltid finns där. Hade jag inte haft de och P hade jag nog känt mig rätt ensam! Många av mina vänner "kommer och går". Vissa utesluter mig ur vissa saker och andra hör inte av sig tillbaka. Trist! Det är inte det att jag inte trivs med mitt liv eller så, har en sjukt rolig period med fotbollslaget som jag är kapten för. Många blir chockade ibland när jag blir förbannad eller när jag inte är bubbliga jag, men de kanske inte riktigt förstår att jag också kan vara den personen som inte är det? 

Ibland är jag en livsgrubblare och ni får tro och tycka vad ni vill. Detta är min blogg och jag skriver precis vad jag vill och jag hoppas att ingen tar illa upp. Försöker bara lätta lite på trycket!

Jag kommer inte uppdatera här så mycket, har alldeles för lite motivation för att skriva och sen alldeles för mycket plugg. Kommer säkert bli en del uppdaterande här ändå. Men inte så ofta!

So long/ T.Persson<3


Igår och idag har jag dejt med världens co...

20100511344 (MMS)

Igår och idag har jag dejt med världens coolaste unge och morsa! <3


Allt för min syster

Jag och Pierre ville hyra nyaste Wallander men den fanns såklart inte inne för tillfället!
Vi tänkte "vi tar den här då!" (lite smått griniga) Men OJ så glad jag är att vi valde den filmen!
Handlar om en flicka som har cancer (leukemi). Hon fick det tidigt, bara när liillebrorsan var ca 1 år och de hittade ingen som var en perfekt donator så föräldrarna bestämde sig för att skaffa ett barn till. Det blev en flicka som blev räddningen för den äldsta systern. Man får i filmen följa en sorglig historia med mycket kärlek, frustration och glädje. Oerhört sevärd och den får en verkligen att tänka till. Jag rekommenderar den starkt!

En skitfin låt som spelas upp i slutet av filmen i en oerhört vacker scen. Sjukt bra!

Feels like home - Chantal Kreviazuk


ska nu sova lugnt efter Tellus:)

20100417289 (MMS)

ska nu sova lugnt efter Tellus:)


RSS 2.0